ante omnis mea familia

Riskettan avklarad!!

Det var en stressig morgon allt som allt, mest för att pojkarna inte lyssnade. Att se på tecknat och göra nått annat under tiden, som exempelvis att klä på sig, är en dålig kombination. De skulle vara finklädda inför dagens fotografering och håret skulle fixas så vi kom inte hemifrån som jag hade planerat. När vi närmade oss skolan efter att ha lämnat lillebrorsan öppnade himlen sig och det var ett helt otroligt regn som drog över oss. Jag hann precis till stationen när bussen gick in till Malmö.

Och eftersom så många tjatar på mig att jag måste äta nu så stannade jag till och köpte en banan och en drickyoghurt och tog med mig till körskolan där jag idag tog riskettan. Äntligen är det avklarat! Vid rökpaus/bensträckare visade det sig att några av de andra eleverna kände igen mig. Den ena för att hon jobbar på samma centra som mig, den andra för att hon brukar ta samma buss som mig och hade sett mig i tidningen. In cognito my ass.

Jag mötte Emma i Malmö som naturligtvis hade baktankar med “let’s ta en fika”. Vid espresso house kom vid fram till att vi har betalat riskettan två gånger. För ni minns kanske Emmas 30-års present till mig? Hon betalade de missade körlektionerna jag blev skyldig då jag avbokade för sent, hon betalade en dubbel lektion till OCH hon betalade riskettan. Och när jag bokade in mig på riskettan betalade jag den först. Så vi körde tillbaka till körskolan och ordnade upp det. Jag fick tillbaka pengarna och bokade in lektioner till nästa vecka. Efter det kommer halkan sen är jag snart klar.

Emma och jag körde och hämtade barnen och idag fick jag känna på hur det känns att köra med mina söner i bilen och det gick bra! Tillsammans körde vi till City Gross innan vi körde hem och nu, om en liten stund, måste jag laga tidig middag för ikväll är det utvecklingssamtal på Phinis skola och föräldramöte direkt efter. Och Martin ska passa pojkarna för första gången. Jag litar på honom.. (tror jag). Det är FÖRSTA gången sedan… ever – som nån annan än min mamma ser om mina barn. Så ja, det är med lite ångest jag släpper barnen till Martin. Men han måste ju lära sig nån gång, right?

Nu är det ungstekt falukorv & mos som gäller. Ciao!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Riskettan avklarad!!”