Roadtripp till Ikea!

I K E A = Inget Kan Egentligen Användas…

Idag tog jag med mig Emma på en liten road trip. Destination IKEA.
Jag skulle ha förvaringsboxar till pojkarnas hylla men de boxarna jag egentligen skulle ha var slut. Så det blev två andra med hjul och lock sålänge. Grön till Laaiti, blå till Phini.
Köpte även en svart smides gardinstång till deras rum, så nu har jag äntligen samma stänger i hela lägenheten.
Jag skulle ha sele till Kaelis matstol men vet ni vad – det säljs ju inte separat fick jag veta. Vilket jag personligen tycker är idioti. För hör och häpna, man kan ju köpa de i bytes/ångerskassan. Jaha? Alltså inte inne på Ikea säljs de separat från en stol, per say, men i deras andra kassa? Alright. Men de hade inga på lager så hon beställde en till mig som skickas hem till mig.
Kaeli fick en dyna till stolen med som man sätter runt, som lite extra stöd. Hon har ju besynnerliga idéer, jäntan, on hur man ska sitta.
Sen blev det en massa småplock. En pizzaskärare, en saftbringare, tallriksunderlägg, bordslöpare, soffkuddar, en sänglampa till, till pojkarnas rum med mera. Småplock i all sin härlighet.

Sen bestämde jag mig för att inviga min konservativa pappa i en något modernare cuisine. Han har aldrig ätit taco/tortilla och aldrig velat heller, som jag förstått det. Så jag slog slag i saken. Ringde honom, bjöd hit honom & mamma på middag och han tittade uppmärksammat när jag vek tortilla bröden med sallad, köttfärs, sås, ost och annat till mig och pojkarna.
Han åt mer än en så jag förmodar att det var ganska okej ändå att strida mot sina bekväma normer. Jag är nöjd!

Pojkarna och jag bakade en chokladkaka med glasyr till efterrätt och sånt älskar ju pappa, diabetiker som han är!

Nu håller jag kväll. Alla barnen har gått & lagt sig men endast en utav dem sover. Två andra bråkar. Ska ni gissa vilka två?

Ciao!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Martina skriver:

    Aj, vad sugen på Tacos jag blev nu då.. Hoppas det håller i sig tills i morgon!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.