Rosa döskalle-fluff!

<KENOX S630 / Samsung S630> Idag var det planerat för lite julklappsshopping. Mamma åkte iväg i förmiddags och sen lämnade jag pojkarna hos henne och gick mot bussen. Under tiden jag promenderade skickade jag MMS till Alma, Lotta och Emma. Emma svarade och undrade när vi ska övningsköra. Jag svarade att jag är ledig idag och var på väg till bussen och Burlöv Center och ledig i morgon eftersom min lillkille ska till käftis. Då ringde hon mig och tyckte att vi ska köra dit. Så ag gick hem till henne och vi körde till BC.
Jag fick köpt massa klappar till mina söner och nått litet till pappa (han är svår) och de där rosa inneskorna ni ser här på bilden, haha. ROCK ON BABY! Ja, de fanns på en barnavdelning på Wedins. DILLIGAF?
Sen körde vi till Pang! här i Staffanstorp och handlade massa småbilligt skit. Kan man annat än ÄLSKA 10kronors marknader?
Jag körde inom ICA sen hem och käkade köttfärslimpa med mina kidz hos mormor och har nyss kommit hem. Ikväll blir det julklappsinslagning för hela slanten..!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Linda skriver:

  Dom var ju dö söta ”fofflor” *cheer*

 2. Sarah (i Sandviken) skriver:

  Vilka coola tofflor!!! Ja, Pang vart jag oxå en sväng inom när jag var nere…..den var ju stor och hade massor av grejer. Kram

 3. Therese Anerland skriver:

  10 kronors butiker är ju ett måste ju *blush*
  As coola tofflor.

 4. Emma skriver:

  Det är mysigt att sitta och slå in paket :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com