RS-virus och dess bieffekter på BÄTTRINGSVÄGEN!

Magnus var hos Meelo inatt. Han har ätit på flaska ungefär 1 dygn. Imorse hade han dragit ut sin sond en bit så de drog ut den helt – han klarar ju flaskan. 

Imorse kom en läkare och lyssnade på lungorna. Det rosslar fortfarande och hon sa det kommer göra det ett tag, även när vi åker hem. Han har ju bl.a bronkiolit pga hans RS. 

De har successivt sänkt hans syrgas & sen även trycket i hans optiflow. Dvs maskinen som trycker in luft i näsan på honom. Inte långt därpå var trycket helt av och en sköterska tog bort hans grimma. Så nu andas han helt själv och de ska se hur det går. Om det går bra så kanske vi kommer hem redan idag!! Han har fått utslag av grimman, kan tänka mig hur oskönt det också är. Och även hur mycket jag än vill ha hem vår son så är det inte utan oro. Inga maskiner att hålla koll på hans syresättning. För även när vi blir utskrivna så är han ju varken frisk eller botad. ”Bara” tillräckligt bra för att vårdas hemma. Och man känner sig oavsett tryggast på sjukhus med maskiner & utbildad personal. 

Men givetvis – han MÅR BÄTTRE!! Han andas av egen förmåga nu. Han äter av egen förmåga. Han är mer vaken, nyfiken och pigg. Ungefär som om man tryckt på hans ON-knapp. Det är som en sten lyfts från mitt hjärta! 

Kan jag få ett HALLELUJAH! 

Även om jag inte är kristen så finns det en del av mig som vill tacka Gud, tacka Allah, tacka Buddha och hela universum. Jag är så full av tacksamhet just nu. 

 

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Marie skriver:

  Hallelulja!!! :heart:

 2. Cim skriver:

  :inlove: :yes:

 3. Sandra skriver:

  HALLELUJAH! ???

 4. Millan skriver:

  Hoppas allt blir bra snart!
  Kram till er allihop.
  <3

 5. Veronica skriver:

  Halleluja :heart:

 6. Jessica skriver:

  Vad skönt att det är så pass bra. Hoppas ändå ni får stanna kvar en dag till med tanke på hur dålig han har varit och bara precis påbörjat rean att bli bättre

 7. Karin skriver:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com