ante omnis mea familia

Rätt ska vara rätt

Jag är inte den som är den – jag låter i bästa mån möjliga mina läsare få ta del av bägge versioner – ni som läser de låsta bloggarna VET detta. Ni vet även mina reaktioner och således grunden till mina reaktioner.

Först vill jag klargöra någonting som 99% av er redan vet.

Jag är missmaddis.
MaddeMad är Madde; jag är missmaddis.
Kommentarer ni ser i min blogg, postade utav MaddeMad är alltså inte jag. Ganska uppenbart, vill jag tycka, om man har hjärnceller som uppgår till mer än 3, att mina kommentarer således är postade under missmaddis och det även med markerande stil för att urskilja mina kommentarer fråm mina läsares. Förstår ni?
MaddeMad = Madde
missmaddis = jag.

Idag fick jag en väntad kommentar till inlägget Hon gjorde sitt STÖRSTA misstag som jag skrev igår. Åsa heter hon. Men hon kallar sig Vampyra, jag förmodar att det låter tuffare. Jag minns hur det var när jag var yngre, man vill ju gärna vara tuff, men jag växte ifrån det innan jag blev 20.
Hon är mitt ex nya ”flickvän” och de har varit tillsammans i en hel vecka. Och naturligtvis vet hon redan ALLT om honom. Hon vet allt som har hänt och allt som har sagts mellan honom och mig under dessa 6 åren som jag har känt honom, varit tillsammans med honom, fött hans söner, gift mig med honom, fått missfall med honom och ändra fram till vår dramatiska separation.
Hon vet hur jag har totalt VÄGRAT honom kontakt med sina barn. Tydligen. Hon vet att jag ”försökte förföra” honom sist han var här, hon vet förmodligen redan om videklippet med, hon vet ju ALLT. Hon vet exakt vad han sa när han var hemma hos mig, hon vet till och med att MaddeMad är jag (?).

Men nåväl: rätt ska vara rätt. Naturligtvis ska ni få ta del av HENNES version av historien. Denna 20åriga flicka som vet ALLT om både mitt ex och mig.

Hennes kommentar;

V säger:
April 21st, 2008 at 7:51 pm

http://thoughtsofavampyra.blogspot.com/

ska vi sätta igång på allvar?!

 

 

 

 

Åsa – grattis till besöksrekord i din ”blogg” – det bjuder jag på, generös som jag är.

 

 

 

”Use and abuse, right?”

 

 

Uppdatering

Den 23/4 tog hon bort inlägg hon skrivit om mig. Spekulera i det, ni..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

49 tankar om “Rätt ska vara rätt”