Så ska man Ullareda!

En GeKås-tripp avklarad. Carro och jag bestämde ju i all hast, ja egentligen inte hon för att hon hade redan planerat det men för min del i alla fall. jag sa till på jobb att jag skulle vara ledig några timmar men kom in och tog min bokning. Vi skulle köra på natten men vi/jag var så ivriga att vi körde redan runt 23 på kvällen. Dimman var så tät att Carro fick köra runt 80 på motorvägen så trippen tog lite längre tid än beräknat, vi hade ju ingen sikt. Vi stannade inte på vägen och var framme runt 02 på natten. Sen satt vi där. Jaha.. vad nu? Vi v ar trötta men det var svårt att sova i bilen, det var obekvämt och kallt som fan. Och till min förvåning, var vi inte de enda på parkeringen. Där fanns andra som övernattade i bilar på parkeringen och tanken slog mig “Men shit, hur desperata ÄR folk egentligen” – men å andra sidan, jag var ju också där. Haha. När klockan närmade sig 05:40 såg vi folk på parkeringen som började röra sig och tog kundvagnar. “Va fan nu, ska de börja köa REDAN?!” sa vi. GeKås öppnade ju inte förrän 07. Men eftersom vi inte ville hamna långt bak i kön och var ju ändå vakna så gjorde vi detsamma, HAHA – så jävla TOKIGT. Tog en kundvagn och hamnade ganska långt fram i kön. Där stod vi i omkring 15 minuter sen släppte de in – men inte in i butiken utan kön fick flytta in lite i alla fall. Sen öppnade de vid 06:30 och vi kom in. Jag tyckte inte att det kändes som att det var mycket folk men å andra sidan så brukar jag vara så fokuserad på mitt att jag inte märker det omkring mig. Jag hittade tröjor, strumpor och kallefjipper till mina grabbar och lite kläder till Kaeli. Jag köpte två par mjukisbrallor till mig och en hoodie med blixtlås till mig själv. Jag köpte leksaker till min kids som jag tänkte lägga undan som julklappar och jag köpte varsin sparkcykel med det berömda Bakugan och Kaeli fick en docka. Till mamma köpte jag två parfymer och till pappa köpte jag (utanför GeKås) två t-shirts. Carro kallade på mig när hon var på mattavdelningen eftersom hon vet jag ville ha en ny matta till vardagsrummet. Så jag köpte en ny mörklila ryamatta och matchande gardiner till vardagsrummet. Sen fyllde jag kundvagnen med massa annat kul och nyttigt.
Vi var färdiga med vår GeKås tripp runt 09 sen gick vi och kollade i affärerna runt omkring innan vi körde hem och var hemma tidig eftermiddag, runt 13 eller så. Så ska man Ullareda! Vi hade sånt FLYT och vi var så jävla effektiva. Carro är utan tvekan my-kinda-shopping-mate! In–plocka-ut. Inget tjafs, inget velande, inga fjanterier.

Men ni kan tro att vi var TRÖTTA. Vi hade varit uppe sen fredag morgon och fick inte sova förrän lördag kväll. Och med kids och jobb och shopping däremellan kan man bli lite.. trött. Men vi överlevde och jag hade definitivt gjort om det.

Idag är det söndag och jag går mest i en dimma och plockar här hemma. Jag är fortfarande trött och känner mig inte det minsta utvilad. På torsdag ska Lisette bli igångsatt och jag ska vara med på förlossningen och därefter ska hennes äldsta “bo” hos oss tills hon är hemma med bebisen. De andra två kan jag inte ta (jag måste erkänna att jag inte är mer än människa) men gör det lilla jag kan.  Det ska bli så himla intressant och kul att få vara med på förlossningen. Att få se det hela från den sidan sett, utan att vara den som särar på benen, haha. Och få lov att göra det där lilla extra för någon annan som man vill att andra gör för en själv när man legat där – klappa på pannan, säga lugnande ord och någon att knäcka fingrarna på när smärtan blir som värst. Sen, om jag får tillstånd, vara den som skriver ner hennes förlossningsberättelse.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Carro skriver:

    Det är roligast med spontana saker.. Och tur var det att vi var där i tid och i slapp den låånga kön:) fy jag hade dött o stått där. Det var redan kallt i fy o stå där i kylan. Men vi fick en mysig biltur i dimman och hade bra musik. Vi passar verkligen ihop för shopping dagar det går undan:) så helt klart får det bli fler sånna turer. <3

  2. Tess skriver:

    :yes: Låter som en bra resa med bra fynd!!

  3. mimmi skriver:

    Verkar ha varit en mysig och effektiv tur till Ullared! Har själv varit där två gånger, den första var i somras. Jag är en sån där hamster som köper massor av rengöringsmedel, shampo, rakskum, tandborstar, tandkräm och tvål, folie och plastpåsar och sånt. Så skönt att ha köpt det billigt (men av samma märke som jag vanligtvis köper)och ha det hemma. Men det är klart, en och annan strumpa och pyntgrej åker också ner i korgen. Kul med utflykt och shopping samtidigt!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.