Så blev vår Mors Dag!

Och wordpress/appen har uppdaterats och dessvärre tagit bort alternativt gömt inställningen för hur man ändrar storlek på bilder man laddar upp. Aningen frustrerande och i dagsläget orkar jag inte ens engagera mig i att ändra bildstorleken på föregående inlägg.

Igår firades Mors Dag!
Vi började redan i veckan med att förbereda och beställa present till Magnus mamma. Jag föreslog ett alternativ till ett vanligt blommogram och Magnus körde på det spåret så nallebudet.se stod för årets gåva till svärmor/mor. Det var en söt liten gåva med ett par rader av kärlek från Magnus till sin mamma. Sen körde vi och handlade gåvor och blommor till min mamma och igår tog Magnus alla barnen och körde iväg för att handla åt mig.
Han hade slagit in massa smått & gott i cellofan med snöre som han sett mig slå in min mammas present (tänk att jag är en sådan inspiration!) – det såg riktigt proffsigt ut. Han hade låtit alla barnen välja något. Jag tror bestämt att det var Kaeli som hade valt tuggummin (förmodligen inte utan viss baktanke, haha). En låda praliner och en låda merci-choklad, en badsvamp & en flaska badsalt och några förpackningar ansiktsmask – allt fint paketerat. Vid sidan om det fick jag en bukett rosor och en låda till – en fm-sändare till bilen så att jag kan koppla in min iphone och lyssna på spotify när jag kör, det har jag saknat då det inte finns någon aux-uttag i bilen. Så himla fina presenter och vad glad jag blev!!! Jag har världens bästa familj.

Under tiden de var iväg satt jag och glassade i solen i trädgården. Lizette kom hit och solade och hade med sig jordgubbar. Det kändes verkligen som om sommaren var kommen och mot kvällen hade jag en kräftas röda boning som vittnade om solarnas starka strålar mot min hud under dagen.

Mot eftermiddagen dekorerade jag smörgåstårtan som jag hade förberett dagen innan. Den tog vi med hem till mina föräldrar där vi fikade och firade mamma – som blev väldigt glad för den fina klockan hon fick och nageldekorationssetet och den vackra vasen med blomman.

Det blev en bra dag! När vi kom hem skar jag upp en bit av tårtan som blev över, tog med mig flickorna och gick upp och ringde på hos gamla ensamma granntanten.
”Det är ju mors dag idag, Berit och jag har gjort smörgåstårta. Tänkte att du också skulle firas lite så varsågod, grattis på mors dag” sa jag till tanten som öppnade dörren i nattasärken runt 19.
Till flickorna sa jag att man ska ta hand om de äldre. Det är en viktig läxa att lära sina barn – respekt och kärlek och omtanke. Att det kan vara så enkelt att göra någon annan glad.

Nu har verkligen nedräkningen börjat. Tänk att vår son föds denna veckan. Om 4 dagar! Jag är väldigt otålig!

Hoppas tiden går fort!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jessica jönsson skriver:

    Han kommer på torsdag :)

  2. Charlotte skriver:

    LYCKA TILL! Ska bli spännande att höra om er son sen :-)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.