Sambo-för-en-dag

Nu har jag gått och blivit tillfälligt sambo med Josefine och hennes två barn. Igår bestämde vi att laga middag tillsammans. Hon var ju själv hemma
med sin dotter och jag är alltid själv hemma med mina tre så Josefine föreslog att vi laga mat tillsammans. Bra idé!
När kvällen kom tyckte hennes dotter Amelie, 5år, att de skulle sova över hos oss. Eftersom Ammi och Laaiti ska till samma dagis samtidigt tyckte jag att det var ganska lugnt. Så de stannade. Barnen somnade oväntat bra och jag hade filmsällskap.
I förmiddags satt Josefin med näsan i körkortsböckerna innan vi körde och handlade.
Vi fick hämta Ammi då dagis ringde och berättade att hon hade feber och huvudvärk. Sen somnade hon gott i soffan hos mig, till Trassel & varm choklad. Jossan hämtade sin son och mina två kom hem sen lagade vi mat tilsammans idag igen. Josefin och hennes barn planerade att de ska sova här inatt igen, men av olika anledningar valde Josefine att gå hem. Barnen blev besvikna och lite ledsna men jag anar att de kommer över det.. Trist, men så blev det.
För övrigt blev det en bra dag. Det var mysigt med en sambo-för-en-dag, som hjälptes åt med middag, disk, undanplock och tvätt. Josefine & hennes barn känner sig hemma här och sådana nära vänner gillar jag.

Helgen blir lugn för oss och inga större planer på agendan. Vi får se om vädret tillåter promenader och gungning med barnen mellan dessa schizofrena vädersombyten.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Caroline skriver:

  Låter som ni haft de mysigt:) Alltid trevligt med en sambo för en dag:)

 2. nalle333 skriver:

  Åh vad mysigt det lät! :)

 3. Therese.A skriver:

  Mysigt att vara sambo för en dag.
  :-)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.