Samboservice till uthyrning?

Jag känner mig sjuk. Bortsett från min kroniska trötthet jag känt alldeles för mycket av på sistone, känner jag mig riktigt hängig idag. Jag känner mig varm och riktigt slö. Efter att jag hade lämnat killarna i morse gick jag hem och tog hand om Kaeli tills hon somnade runt 11. Då sov jag också en stund och mådde inte mycket bättre efter min powernap. Så det var med möda jag hämtade Laaiti och möttes av fröken på dagis som undrade hur det var med mig, jag såg riktigt trött och hängig ut.
Väl hemma ringde jag fritids och sa att Phini får gå hem själv idag. Vi bor två minuter från skolan och det är cykelväg hela vägen hem så jag vet att han fixar det, även om varken jag eller fröken tycker om det. Han har tjatat att få lov att gå hem själv och jag tänkte att idag, när jag mår såhär, is as good as any day.
Sen ringde mamma och sa att hon hade ett ärende i byn så hon kunde hämta honom på vägen hem. Jag ringde fritids och precis som jag hade misstänkt hade hon berättat för Phini att han skulle få gå hem själv idag och han var SUPERMALLIG. Han gick och skröt för sina kompisar att han skulle få gå hem själv idag så fröken tyckte att han skulle få göra det då, nu när vi sagt det. Han kommer bli jätte ledsen om mormor hämtar honom, sa hon och jag förstår. Det hade jag också blivit. Så han får gå och mormor som kanske går på andra sidan kullen kanske ser honom och ser att det går till som det ska… :)

 

Usch. Att må såhär med tre små ungar att ha hand om – bad combination. Det är dagar som denna då man önskar man hade en sambo. Varför kan man inte hyra en sambo efter behov?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Malin skriver:

  Om jag hade bott närmare dig så hade jag gärna hjälpt dig :)
  Du skriver att du är kroniskt trött?! Nu vet jag ju inte om det är pga av småbarnstiden, men om det inte ger sig så skulle jag tagit ett sköldkörtelprov, för att kolla att allt är som det ska! Man kan både ha för hög eller för låg produktion av sköldkörtelhormonet.
  Jag äter själv Levaxin pga för låg produktion. Det är många som bär på sjukdomen utan att veta om det! Googla det gärna och se om det finns fler symtom som stämmet in! Och finns det fler symtom så marsch pannkaka och ta ett blodprov!
  /malin

 2. Helen skriver:

  Ja, en sambo vid behov vore ju perfekt ibland. Tycker även jag som ”bara” har ett barn. :-)

 3. B skriver:

  Lön?  ;)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.