Sammanfattning: KUB (och nytt datum!)

Sammanfattning av kub: riskfaktor ligger på 1/20000. Så det får räknas som bra resultat. Allt såg bra ut på dagens UL. Bebisen var väldigt aktiv, låg knappt stilla. Pulsen bra, lagom mängd fostervatten, moderkaka ser bra ut osv. Jag har (såklart) socker i urinen men det hör till när man har nån form av diabetes. 

Givetvis fick vi nytt BF, den 26/12. Vi slipper i alla fall att föda på julafton? Kanske. 

Sen kan det vara så att det blir en pojke. Det är för tidigt för att vara säker men det kan vara så. Misstänker det. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte ville hellre ha en flicka men det betyder inte att en pojke är minst lika välkommen! 4 söner och 1 dotter är jag nu inställd på. Men det kan förändras. På UL bilden tycker jag mig se nått som liknar ett fawkjo-finger där en snopp kan vara. Liksom hånar mig haha! 

Sen var det den detaljen med NAMN som vi givetvis redan måste fundera på. Det tar sin lilla tid att hitta det perfekta namnet som passar in i vår skara med unika namn. Något som passar med Phini, Laaiti, Eljena, Kaeli & Keeron. 

Om det mot förmodan blir en flicka ändå så funderar jag (vi) på Keera [ki-rah]. Tanken kom efter Emmas (NailsByTamagal) förslag om Kiara. Pojknamn vetefan..

Förslag? Ni har gott om tid på er! 

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Patruska skriver:

  Sa den som gjorde ul att det kunde vara en gosse eller är det helt din egna slutsats?

 2. Jessica skriver:

  Elias :)

 3. MansonDust skriver:

  Pojknamn är det svåraste som finns.
  Kodjo.
  Kain.

 4. Karin skriver:

  Keera är fint, men lite för likt Keeron (tycker jag). Kiara är i så fall bättre, då det blir mer hennes eget. Eller Ayla ?. Till en pojke kan man kanske tänka sig Kaledon (Caledon), Kaleb eller Alcide… Svårt med namn! ?

 5. Nikki skriver:

  Om du menar på UL-bilden som du lagt in här ovan så skulle jag säga att det är en del av låret och inte en snopp eftersom man ser underbenet och foten ovanför på bilden ;-)

 6. Pernilla skriver:

  Min dotter heter Kira. Jättefint tycker jag (såklart ?)

 7. Jessica skriver:

  Efter lite funderande kom jag att tänka på Reimy. Keaton finns också

 8. Alexandra skriver:

  Kelian (uttalas Kellian)

 9. Charlotte skriver:

  Kean eller Kelian?

 10. Charlotte skriver:

  Om det inte måste börja på K tycker jag Akili är fint :-)

 11. Charlotte skriver:

  Det är för övrigt ett Sydafrikanskt namn (tror jag) som betyder ”smart” – bara det gör det ju till ett bra namn :-))

 12. Hanna skriver:

  Jättefint tjejnamn, men jag måste nog hålla med Karin om att det det känns lite för likt Keerons namn. Dock har jag tyvärr inga förslag på några passande namn. Så svårt med namn tycker jag.

  Grattis till den lilla godingen.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com