Sanders mod på skolgården

Det blev lite stressigt i morse att hinna ed allt man ska. Dagen började bra med att Phini låg bredvid mig, oförskämt pigg och enormt mysig och pussig. Vi gick upp i tid och de fick frukost och jag gjorde mig iordning. Jag hittar ingen regnjacka till Phini här hemma, efter att fröken sagt åt mig att han behöver en ny eftersom den som är på dagis är för liten – den slutar nånstans på underarmen. Tack för uppdaterigen, fröken. Jag borde kollat upp det men jag glömmer bort att hålla koll på deras regnkläder på dagis. Så det får bli till att köpa en ny.

Jag agerade fotograf på Sanders skola idag i Arlöv. Sander är Lottas äldste son som är snart elva och går i fyran. De gånger jag träffat Sander hemma hos Lotta har han inte brytt sig så mycket om mig. Han har hejat men när jag bett om en kram har han vänt på klacken. Men idag när vi kom in i kapprummet vid hans klassrum, där han öppnade dörren åt mig, kom han direkt fram till mig och gav mig en kram. Jag tappade nästan hakan. Det var varken jag eller Lotta förberedd på. Jag tittade på skolans alla uppvisningar med sånger och dans nu avslutningsvis på deras temavecka om VÄNSKAP och längtar lite tills det är mina egna kidz som går i skolan och har uppvisningar. När det blev Lottas tur att gå upp på scen med Sanders klass släcktes lamporna och alla bilderna som jag var där för att ta blev kassa för att det inte fanns nått ljus och jag stod längst bak. Fan. Jag ville gärna leverera nått bra. När allt var klart och vi skulle gå sa vi hejdå till Sander på gården. Lotta putade med munnenmot sin son och sa "puss" varvid hon fick en puss på munnen av sin son – på skolgården framför alla kompisarna och Sander brydde sig inte. Det är tufft, för i vet hur ungar (särskilt i skolåldern) kan vara. Jag skämtade mest och gjorde likadant som Lotta. "Puss!" och putade med munnen och Sander vände sig mot mig med putande läppar och jag pussade ungen mitt på munnen. Det var jag absolut inte beredd på, det heller. Mest förvånad gick vi därifrån och Lotta sa "Love you!" till Sander och jag sa likadant innan vi gick. Jag tror nog jag smälte lite men det vågar jag inte erkänna. Lottas son är inte bara enormt SÖT utan charmig med.
Hon kommer få problem med honom sen ;)
Och stor eloge att han pussar sin mamma framför alla kompisarna.

Vi hade tänkt att ta en kopp kaffe hos Kim, som varken svarade på sms, porttelefon eller mobilsamtal så istället för att frysa ihjäl nånstans i Arlöv gick vi hem till Lotta och tog en kopp kaffe över detaljer om bland annat blogginlägg. Jag åkte hem, gick till ICA och kom hem och blev glad när jag såg att bilderna från postfoto har kommit! Snabb leverans, som sagt.
Denna gången blev det 5 fulla fotopåsar med bilder och jag är glad att jag köpte det där extra fotoalbumet igår och fina pennor, tejp och lim. Jag köpte ett limegrönt album med vita sidor i kontrast till alla svartsidor jag ahr i de andra albumen. Och jag tycker om att ha olika album. Detta kommer bli kalas. Nu har jag att göra i nån vecka framöver!

I eftermiddag ska vi hem till Josefin och leka, barnen och jag. Vi har itne träffats på jätelänge och har säkert mycket att prata om. Det kan bli hur trevligt som helst!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Therese Anerland skriver:

  Cool unge som vågar pussa sin mamma på skolgården framför kompisarna *rock*
  Det var ju verkligen snabb leverans *haha*

 2. lotta skriver:

  Ja det va verkligen modet av han..:) Jag som uppfostrat honom ju haha.
  Ja du jag tror oxå jag kommer att få problem med han med både det ena och det andra.. Tjejerna kommer att hopas runt han..

  Men sen får dom träffa mig sen e det slute med det haha *whap*

 3. Anna skriver:

  Ja sancka om modig unge :) Som sagt men vet ju hur ungar kan va idag…. *kjerlek* Bra jobbat Lotta :) *clap*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com