Schizofren bebis!

Just nu öser regnet ner utanför mitt fönster och jag hör dess smattrande som för mig är väldigt rogivande. Jag har haft en bra dag idag.
Jag körde mina föräldrar till City Gross och vi handlade lite innan vi körde hem till mina föräldrar och fikade räkmacka. Efter att jag hämtat lillskiten på dagis följde vi med Nina, Nora och Alve hem en stund innan Phini skulle hämtas. Nina & co följde med och slutdestination hemma hos oss med lite frukt och riskakor till barnen. Nina och jag satt och snackade och gosade bebis och det var hur avslappnat och underbart som helst.

Efter tortillas tog jag mitt varma kvällsbad med min underbara dotter och med musik i bakgrunden masserade jag henne under tiden pojkarna gjorde läxa och städade sitt rum. Duktiga killar.
Dagen gick vansinnigt fort idag. Det gör det när man trivs och mår bra. Lidande tar alltid lite längre tid än njutning.
Just nu går wife swap på 4+ i bakgrunden och Kaeli ligger i sitt babygym och pratar för sig själv. och det är lustigt det där, att man inte vet om hon pratar nöjt eller är ledsen/sur/förbannad. För hon kan gnälla med ett leende från öra till öra. Ungefär som jag. Kolla själv:

 

Nu ska jag sitta i soffan resten av kvällen. Jag har varm choklad med grädde och en glad bebis att gosa med. Kan det bli bättre än såhär? Jag är tacksam att jag fick en bebis som älskar att pussas och kramas, för det kan jag inte få för mycket av!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. netscape skriver:

    Åh…mina ungar tyckte hon är ursöt!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com