Second date, second base!

<KENOX S630 / Samsung S630> Idag hade jag ännu en dejt med den sadistiska danska typen. Och eftersom Lotta inte var med denna gången behövde jag inte fjanta mig med grimaser och låtsas att det gjorde ont. Idag kunde jag vara tuff och inte gnälla så jävligt.  Sen blev det lite så, eftersom Lotta inte var där som jag kunde småprata med blev jag nog tystare än vanligt. Och det påpekade Nis, min taturerare. Men vad skulle jag säga..? Det slutade med att han ställde mest frågor och jag svarade och när jag ska svara på något blir det oftast en novell och mest så fördrev vi tiden. Vi har ju en del gemensamt, dansken och jag men det är inte våra språk. Han vet jag inte kan danska men emellanåt kommer en rad eller två som jag får anstränga mig att förstå. Bra träning. Men roligast är nog hur det är svenska, danska och engelska som blandas i en och samma mening. Det ger lite krydda till konversationerna, ungefär som habanero ger till kanelbullar, kan jag tänka mig.
Jag blev massa nöjd med dagens session. Överarmen börjar ta sig ordentligt men är inte klar ännu. Han fyllde i de skallarna som redan fanns sedan mitt ex fukkat mig, på både det ena och det andra sättet och dansken rättar till det och gör det bättre. Vi har diskuterat mer om det andra som ska fyllas i, färgläggas, och nya tatueringar för att komplettera mina armar. Jag är på god väg att bli en bad ass madderfakker. Utsidan, dvs.. för på insidan är jag mjuk som marshmallows.
Och för att svara på frågan om vart denna superläckra, superduktiga dansken finns tillgänglig så är det i Malmö. Kontakt uppgifter finns på hans hemsida om man är intresserad av en dejt med denna killen. Jag delar med mig: http://www.nemoart.net/

Jag pratade en sväng med Madde idag och fick höra mer om förlossningen osv. När två mammor pratar förlossningar kan de mest intima detaljerna komma. Och vi skäms inte för att fråga om antalet krystvärkar, om hon sprack eller blev uppklippt osv. Dottern är lik sin storebror, berättade Madde men även det hade vi en aning om efter ultraljuden. Madde var trött och jag förvånades inte över det. Hon blödde mycket och jag förvånades inte över det iheller. Hon har nyss klämt ut en unge vars huvud är jävla massa större än hennes hål och tryckt allt vad hon kan förmå så jag lät henne vara trött. Och jag är stolt över henne.

I morgon jobbar jag med Cindy och på torsdag morgon kommer Emma och hämtar mig tidigt på morgonen för att köra mig till Sturup som ska ta mig till Stockholm för att sen ta mig till Östersund där jag ska spendera några dagar. Kan itne bli annat än bra. Så ni vet att min blogg inte kommer uppdateras förrän typ måndag.. men jag  bjuder förmodligne på några inlägg i morgonbitti och i morgon kväll.

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Frida skriver:

  Najs tatuering som fan! Ska bli kul å se när allt är klart :)

 2. Malin skriver:

  Cool arm som fan =)

 3. Anna skriver:

  Fy fan va snyggt det blev.. riktigt bra. han är grymt duktig den där Nis.. :) *rock*

 4. faster anka skriver:

  oj vad mycke Fan (: det blev,men kan man ha sååå mycket tatueringar ,hur ser det ut när du är 87 år,hir.men vi lever ju i ett colt samhälle B) så man får ju hänga med.Kram från faster Anka.

 5. faster anka skriver:

  Hur ska man göra för att kunna rösta på dej. :(

 6. ninna skriver:

  ohh nice blir det verkligen, ska nog önska mig en dejt med herr Nis i bröllopspresent av maken min *haha*

 7. Therese Anerland skriver:

  Det börjar likna något och det ser ju så mycket bättre ut nu. *yay*

 8. Anna skriver:

  Jag kan inte helelr rösta på dig??? O_o :( :S *uhh*

 9. Jossan skriver:

  Mycket bättre än innan=)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.