ante omnis mea familia

Sen lägger jag mig på plats och dör lite.

Så sätter jag mig ner och tänker igenom om veckan som kommer. Fy satan vilken vecka jag har framför mig.
På måndag och tisdag har jag möten inne i Lund. De kommer väl ta nån timme vardera.
På onsdagen måste jag köra till Svedala och hämta mitt pass inför helgens jobb. Det är ju årliga sommarrocken som jag jobbar på, som jag missade i fjol eftersom Kaeli var nyfödd. I år är hon stor nog att sova över hos mormor och morfar när jag jobbar ideellt i Svedala, med en snygg röd t-shirt och texten “Security”. Massa smickrande.
På torsdagen ska jag jobba och pierca. På fredags eftermiddag fram till lördag morgon jobbar jag i Svedala. På lördag eftermiddag jobbar jag fram till söndag morgon.
Ja, man kan ju fråga sig varför man frivilligt tar sig an att jobba nätter obetalt när man är ensamstående med tre barn. Ganska simpelt. Om  nått lär barnen god arbetsmoral och hur man fyller på sitt karmakonto så är det väl ideellt  arbete..? Oavsett ändamål. Jag är långt ifrån arbetsskygg och det är så jag vill mina barn ska växa upp.
Inte vet jag hur man gör, jag fick ingen manual– men jag gissar på det i alla fall. Så jag kör på det och ser vad som händer.

Sen, på söndag..  kommer jag nog med största sannolikhet lägga mig ner och dö lite.
Men va fan, än lever jag och detta ska jag nog klara av.

I am super mom!
Hear me raw!!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Sen lägger jag mig på plats och dör lite.”