ante omnis mea familia

Shit.. dubbelt upp med varför.

Laaiti: Mamma.. var kommer geggamojja från?
Jag: Öh.. jo, när det regnar på jord och sand blir det geggamojja.
Laaiti: Vafförå?
Jag: För att jorden blir blöt.
Laaiti: Vaffö blir det blött?
Jag: För att det regnar!
Laaiti: Regnar det på jorden?

Åh nej. Jag har ju TVÅ!
Och min yngste GÖR allt och SÄGER allt som brorsan. Nu blir det inget stopp på detta. Jag har dubbelt upp och den enda räddningen jag kan ha är att överväga förslaget från GirlGoesMom & börja plantera små ”Därför” i deras huvuden. Antingen det eller simpla ”Jag vet inte”. Risken är att de undrar varför jag inte vet. Å andra sidan vill jag gäörna att de ska tro at mamma kan och vet allt.

Men jag måste erkänna att Nendriel aka Mats har en point när han sa ”men bäst är trots allt låta dem veta var allt kommer ifrån för när du blir gammal och senil vill du ha reda på det igen och kommer fråga barnen”. Man får tänka i större perspektiv.

Idag ska jag hämta Phini tidigare för ett andra försök till en 4års kontroll. Det är dömt att misslyckas. Jag talade om för honom i morse att jag ska hämta honom tidigare för att vi ska till Carina och visa hur duktig han är på att rita och bygga med klossar, och han ska få lyssna med hörlurar med! Jag var alldeles exalterad för att få honom se fram emot det men jag lyckades inte, han har redan bestämt sig för att detta påfundet är skit. Han vill inte till Carina. Carina är stygg. Varför hon är stygg vetefan men Phini sa det.

Och jag som ville skryta.. fan.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Shit.. dubbelt upp med varför.”