Shit, jag stack mig – när jag piercade!

Ouchies..!
För fem år sedan, innan jag blev mamma, så var jag inte lika paranoid och rädd för att råka sticka mig när jag piercade någon. Jag minns att jag hade en kund som bar en hepatitsmitta som han informerade om just i sista sekunden, när nålen just skulle stickas. Det är upp till mig, som piercare om jag vill ta den risken. I gengäld är det kundernas skyldighet att informera mig om deras smittor. När jag då fick den informationen hade jag bara fått 2 av mina 3 vaccinationer Twinrix men tog risken och piercade honom ändå. Jag var extra försiktig men tänkte inte mer på det.

Idag stack jag mig. Eller ja, jag vet inte om jag stack mig, slant lite och rispade med nålen, skar mig på saxen eller någonting annat efter min genitala bokning. Eftersom jag inte vet när och hur jag skadade mitt finger så blir man lite extra rädd och särskilt som det var en genital piercing (Christina) som (psykiskt) gör mig livrädd. AIDS! Tänk om jag får HIV! Tänk om jag får någonting annat..?
För fem år sedan hade jag tvättat av mig och ryckt på axlarna, idag har det surrat i bakhuvudet på mig och det enbart för att jag nu har barn. Jag har inte tid eller möjlighet att insjunkna i några smittor, jag har ju barn att ta hand om och uppfostra. Och inte bara det, jag vill inte ha någon smitta där det finns risk att jag skulle ge mina barn någon sjukdom. Det vore en mardröm.

Från Dubai
Igår ringde det till mig från ett företag som heter TNT – de hade ett paket att köra ut till mig och behövde hjälp med förtullningen och ville veta vem avsändaren var. Frågar mig,  hur ska jag vet vem som skickar paket till mig? Det räckte med vilket land det kom från för att jag skulle veta exakt vem som skickat paketet. Dubai. Där bor mina barns farfar. Idag kom paketet och jag öppnade det först när jag kom hem från jobb och hade nattat pojkarna. I paktet låg 3 julklappar. En till oss vardera. På kortet på min julklapp, har barnens farfar skrivit på den ena sidan ”And the Lord said, as you sow, so shall you reap. God bless you Maddi.” På den andra sidan av kortet stod det ”Dear Maddi, Thanks for all you do for the boys. You are a ★. Much Love, Jack & Rina… Merry Christmas” – Jag blev både rörd och varm. Tänk att de får julklappar av sin farfar från Dubai, men… Ja, men.
Det var en trevlig överraskning!

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. patruska skriver:

  en christina skulle jag inte vilja göra. det är ju svin mycket ”kött” i mellan liksom. hehe

 2. TinTin skriver:

  haha, jag håller med patruska!! Jag skulle hellre ta i clitoris!

 3. Ninna skriver:

  Tyckte det var fint gjort av barnens farfar att skicka julklappar ända från Dubai
  God Jul & ett Riktigt Gott Nytt År på dig!
  Kram

 4. MansonDust skriver:

  Men aj som fan för Christina. ;)

 5. MaddeMad skriver:

  Nä fan du kaan inte ha fått nån sitta! D e ju ditt år 2008 & då finns d inte plats för nått sånt ju. Vad fint att farfar visar sin omtanke…
  :)

 6. MaddeMad skriver:

  ah igen *suck* smitta ska det ju stå :S

 7. Tale skriver:

  I can understand your fear, even if I don’t think the odds that the one time you cut yourself, you have a customer with a bad contagous disease and you get infected, is very big. I’ll cross my fingers for you! Will you get tested to ease your mind?
  How good for the boys to get a present from Dubai! Sounds like the father is wiser than his son.

 8. Jessica skriver:

  Wow, vad skoj alltså :) . Sånt minns man med värme i hjärtat

 9. patruska skriver:

  du jag funderade på hur det är att göra en intim piercing på någon annan. känns det inte lite ”gynikologiskt”? eller när det äe en man som ska bli piercad och liksom ”hivar” fram den. blir du inte typ generad? det hade jag blivet. men å andra sidan så rodnar jag när någon säger rumpa..typ

 1. 11 mars, 2009

  […] haha. Detta har fktiskt hänt en gång innan men inte för att jag glömde plocka undan nålen.. Läs mer om det här. Det är ett farligt jobb jag har? Man blir extra paranoid när man är mamma, jag vill ju helst […]

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com