ante omnis mea familia

Shit, jag stack mig – när jag piercade!

Ouchies..!
För fem år sedan, innan jag blev mamma, så var jag inte lika paranoid och rädd för att råka sticka mig när jag piercade någon. Jag minns att jag hade en kund som bar en hepatitsmitta som han informerade om just i sista sekunden, när nålen just skulle stickas. Det är upp till mig, som piercare om jag vill ta den risken. I gengäld är det kundernas skyldighet att informera mig om deras smittor. När jag då fick den informationen hade jag bara fått 2 av mina 3 vaccinationer Twinrix men tog risken och piercade honom ändå. Jag var extra försiktig men tänkte inte mer på det.

Idag stack jag mig. Eller ja, jag vet inte om jag stack mig, slant lite och rispade med nålen, skar mig på saxen eller någonting annat efter min genitala bokning. Eftersom jag inte vet när och hur jag skadade mitt finger så blir man lite extra rädd och särskilt som det var en genital piercing (Christina) som (psykiskt) gör mig livrädd. AIDS! Tänk om jag får HIV! Tänk om jag får någonting annat..?
För fem år sedan hade jag tvättat av mig och ryckt på axlarna, idag har det surrat i bakhuvudet på mig och det enbart för att jag nu har barn. Jag har inte tid eller möjlighet att insjunkna i några smittor, jag har ju barn att ta hand om och uppfostra. Och inte bara det, jag vill inte ha någon smitta där det finns risk att jag skulle ge mina barn någon sjukdom. Det vore en mardröm.

Från Dubai
Igår ringde det till mig från ett företag som heter TNT – de hade ett paket att köra ut till mig och behövde hjälp med förtullningen och ville veta vem avsändaren var. Frågar mig,  hur ska jag vet vem som skickar paket till mig? Det räckte med vilket land det kom från för att jag skulle veta exakt vem som skickat paketet. Dubai. Där bor mina barns farfar. Idag kom paketet och jag öppnade det först när jag kom hem från jobb och hade nattat pojkarna. I paktet låg 3 julklappar. En till oss vardera. På kortet på min julklapp, har barnens farfar skrivit på den ena sidan ”And the Lord said, as you sow, so shall you reap. God bless you Maddi.” På den andra sidan av kortet stod det ”Dear Maddi, Thanks for all you do for the boys. You are a ★. Much Love, Jack & Rina… Merry Christmas” – Jag blev både rörd och varm. Tänk att de får julklappar av sin farfar från Dubai, men… Ja, men.
Det var en trevlig överraskning!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “Shit, jag stack mig – när jag piercade!”