Shopping på entré

Idag när jag och Dizzy hade följe till dagis föreslog jag att vi åkte in till Malmö idag, till det nyöppnade centrat entré. Hon verkade inte sugen men jag har en makaber övertalninsförmåga och nu såhär i efterhand tror jag nog inte att hon ångrade sig. Det var helt klart ett centra i min smak, där fanns nog inga butiker jag saknade. Där fanns H&M, kappahl, Lindex som jag handlar hos ibland. Där fanns mina favoriter Cubus, Gina Tricot och Vero Moda. Där fanns coffee shops, biograf (!!) och olika matställen. Därvar öppet och ljust och jag tyckte mycket om det.

På centrat jag jobbar på har jag varit inne på H&M och såg en kappa jag ville ha. Cindy och jag var döär tillsammans och hon sa att den passade mig som fan. Köpte inte den då den första gången jag såg den. Andra gången  gick jag in och tittade igen. Nersatt pris, 50% rabatt men jag hade inga pengar med mig då. Jag köper den på söndag, planerade jag. När jag kom dit på söndagen var ALLA kappor slut. Fan, fan, fan. Kunde gett mig fan å det. Idag på H&M på entré frågade jag personalen om kapporna och hon sa att de var alla slutsålda, de gick fort efter att de satt ner priset. Jag suckade och tittade vidare och hittade faktiskt några kappor och vid en närmare titt hittade jag EN av den kappan jag skulle ha. EN och det var rätt storlek. Gissa om jag köpte den på studs? You betcha!
Inne i en skobutik hittade jag nya skor. På barnavdelningen för pojkar.. såklart. Storlek 36?! Nåja, de sitter bra och är snygga, haha. Inne på newyorkers, vilket är en butik jag aldrig sett förr, hittade jag en snygg tshirt och mina nya coola trosor hittade jag faktiskt på Lindex av alla ställen. Bilder finns på bilddagboken.

I morgon kommer Omar, efter att jag övningskört med körskolan, och fixar med mitt hår igen. Jag hoppas det blir som jag vill ha det och längtar tills håret är färdigt!

På onsdag är det jobb för mig och på torsdag bär det upp till Östersund igen. Full rulle. som alltid.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Emma skriver:

    Jag vill också till entré !

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com