Shopping till hemmet

Jag undrar om inte Phini börjar känna en otrygghet inom sig. Igår kväll ville han absolut inte sova ensam, han ville sova hos Laaiti, i Laaiti’s säng. Laaiti gick med på detta och bägge pojkarna nattades i samma lilla växa säng. Ikväll ville Phini att jag skulle kasta ut min säng och sova hos honom. Det vore en syn, inte sant. Han nöjde sig med en leksak som sov hos honom och mitt löfte att jag gosar med honom om han vaknar och vill sova hos mig inatt. Uppföljning kommer..

<KENOX S630 / Samsung S630>

Nu har jag äntligen fårr komma iväg och "småshoppa" massa smått & gott till hemmet. Jag bad Dizzy’s Oskar köra runt mig idag eftersom han ändå bara skulle vara hemma. När jag lämnade kidzen mötte jag upp Dizzy’s bror D som tyckte han kunde likväl hänga på eftersom han inte hade något bättre för sig. Det bar först iväg till Rusta. Jag införskaffade den där gröna "gräsmattan" som jag ville  ha på balkongen, under mitt nya caféset-möblemang. Jag införskaffade en vit liten blomma från Plantage, i en vit liten kruka och vipps, med ens är min balkong alldeles underbart vårfräsch.

Jag köpte en ny kaffekokare. Svart/Rostfritt stål. En sådan där med inbyggd termos. Jag köpte en ny CDspelare/radio att ha i köket med, det gör disken och matlagningen lite roligare.
Följande döskalleprodukter införskaffades:
– Diskhandskar
Picknickfilt (svart)
– Fleecefilt (rosa)
– Bäddset till pojkarna
– Panelgardin till mig
– Disktrasor
<KENOX S630 / Samsung S630> Barnen fick varsin spindelmannen-tandborste, och Neo fick en. Jag köpte en fleecefilt till Jenny med tigertryck, jag vet hon tycker så mycket om sånt. 4 st Latteglas med handtag och en massa doftljus a lá kaffe & jordgubb -  nej, inte i samma ljus. Jag köpte 4 fyrkantiga flaskor med shot. Jag kan inte i ord beskriva hur de ser ut så det får bli en bild. Kort & gott: en perfekt shopping tur med en massa nytt & roligt.

Dizzy’s bror D (numera käns som DbD här på missmaddis.com) hjälpte mig att köra bort den gamla soffan till SYSAV och en säck med mög jag inte skulle ha. Och när jag kom hem och skulle lägga mattan såg jag att den var för liten. DbD erbjöd att köra in en gång till så jag kunde köpa en till. Han körde alltså från Malmö till Staffanstorp, till Lund, till Staffanstorp och sen tillbaka till Malmö – för min skull. Inte illa, va?

När jag hämtade Laaiti från dagis tittade lite otur fram. Jag stod med Laaiti i famnen och sulle gå fram till fröken som pratade med mig för att jag inte kunde höra henne. Jag såg inte flickan på cykeln som stod vid mina ben och snubblade över henne. Med Laaiti i famnen måste jag automatiskt ha lyft armen i försök att värja mig/honom och skrapade upp hela undersidan av min arm och knogarna. Benet fick sig en sväng och jag sitter med ett blåmärke som heter duga. Jag har förbannat ont i armen och den kan inte röras 100%. Nåja.. hellre mig än Laaiti.

Kvällen var lugn, barnen och jag åt en sen lasagne till middag vid TV:n innan min pappa kom över. En stund därpå kom Dizzy hit en sväng och surrade till en latte. Klockan är sen men jag tror jag måste ta ett hett nattbad och mjuka upp mina ömma muskler och leder som jag stötte till i fallet, innan jag kryper till kojs.

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Jessica skriver:

  Mycket för pengarna, det är Rusta det *cheer*
  Jag har nog blivit arbetsskadad *tihi*

 2. Jessica skriver:

  tänk förresten om man kunnat göra en hemsida som du, själv är jag helt väck och bloggar på blogg.se och får använda deras tråkiga och totalt opersonliga mallar :(

 3. Ankan skriver:

  Maddis !
  det hör ålder till.Idag tankar barnen TRYGGHET hos sina förädrar genom att sova hos dem *zzz* Sätt annars sängarna intill varandra ett tag och prova.
  Ha en bra vecka *hart*

 4. MittLivSomJag skriver:

  Klart du skyddade ditt baarn… Modersinstinkter.
  Vi har med den där döskallefilten fast vår är från GeKås ;)

  Woha, här blinkar det! *Alergisk*

 5. Sarah skriver:

  *yay* Vilken shopping :D
  Kul med nytt.
  Nya roliga *cheer* *kjerlek* *studs*
  Man blir så glad

 6. Mia skriver:

  Skit vilka grabbar som ställer upp för dig! Sånna borde alla ha!! *kjerlek* Påslakanet i sängen e grymt läckert!! Till och med jag hade kunnat tänka mig de! *cheer*

 7. Anna skriver:

  Det är så kul när man hittar massa som man verkligen behöver eller vill ha. Låter ju som att du hittade en hel del. Dom där shotsen har jag för mig är rätt goda.. *rock*

 8. Therese Anerland skriver:

  Skönt att få det fint på balkongen *blomma*
  Låter som om du hittade en hel del fynd på rusta.

 9. Anne skriver:

  *hej* *studs* *rock* *yay* *kjerlek* *cheer*
  Hela livet ler hohohoho kan man önska mer hohohoho
  alla pojkar små hohohoho blir sååå söta då.
  Vårsolen pirrar i *hart* och kropp

 10. MansonDust skriver:

  Hade en sån kaffekokare förut, från Rusta, den var skit.. hate to say it. *huh* Hoppas din funkar bra i alla fall !

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com