Silent Bob slickade mig i natt…

Nu är mina dagar i Östersund färdiga för denna gången och jag är nu på god väg hem till mitt ljuva Skåne. Resan hit till Arlanda gick bra och denna gången är jag tacksam för de 3.5 timme på Arlanda. Det är bara att vänta och det har jag en vana sedan innan inför. Att vänta. Jag har väntat i hela mitt liv, på någonting. Alltid väntandes på något. Men dte är en helt annan blogg, en annan dag, en annan gång.

0051 Igår sminkade jag både mig själv och min lärling. Vi blev bägge missmaddis, allierade. Hon passade fruktansvärt bra i de sotade ögonen med glitter och glanset på läpparna och vi tog oss ut så. Från pub till pub.vid den första anhalten bjöds vi på glass med hjortron och Irish coffee utav någon Sandra känner, men inte jag. Vi drack och skålade och drog vidare. Sista anhalten och där vi stannade längst var en pub som spelade rock i bakgrunden med 0052 en väldigt söt ung kille som frågade oss efter ID så fort vi kom in. Han var rakad på huvudet och väldigt ljus, jag gissar att han är blond när han har hår. Jag blev såklart överlycklig att han frågade efter mitt ID så jag friade till honom men han verkade inte s sugen på att gifta sig med mig. På puben såg jag ett familjärt ansikte. Mannen som Sandra kallar Silent Bob för att hon tycker att han påminner om honom. Men så fort han började prata fallerade liknelsen och hon kan inte se honom på samma sätt längre. Vi hamnade vi deras bord och det var hur trevligt som helst. och av en nybliven tradition blev han och jag fotograferade för vimmelbilderna. Han som egentligen aldrig vill bli vimmelfotograferad men tydligen bara med mig vid sin sida och denna gången d han slickade mig över ansiktet. Det finns bildbevis för det, haha. Sandra blev fotograferad med hans kompis och hon blev bra på bilden. Killen som frågade efter ID kom fram vid nått tillfälle och sa nått i mitt öra men jag uppfattade inte vad han sa, min lärling förstod inte heller. Vi lät det därför bero men jag fortsatte att tjuvnypa hans rumpa hela kvällen varje gång han passerade mig. När vi sen skulle gå skämtade jag med honom om hans ålder att han förmodligen är lammkött. Av någon anledning mindes han att jag är född 79, trots att han sett ett hundratal ID under kvällen och nämnde när vi skulle gå att han nästan flyttat till Skåne. Han påpekade atthan själv är född 80 och faktiskt itne så mycket yngre än mig. Varför han påpekade det vet jag itne, men Sandra fick för sig att han kanske kan ha raggat på mig? Minst troligt.

Jag har spenderat lediga stunder med att shoppa sanslöst och har spenderat alldeles för mycket pengar men jag grämer mig inte. Jag tycker nog allt att jag förtjänar det lite. Jag har köpt en svart kjol, en svart omlott tröja, svarta siden nattpyjamas med ett litet linne med spets, ett stretchigt svart mjukt nattlinne. en ny vit behå med geleinlägg som man kan ta ut vilket jag gjorde på puben när det snackades om bröst och jag tyckte han ska få se hur det egentligen går till och kastade upp geleinlägget till honom. Haha. SANNINGEN OM TJEJERS BRÖST!! Jag köpte en rosa tröja med luva. Svarta leggings och knallrosa benvärmare. Ett coolt nagellack med en magnet som gör mönster på naglarna. Mascara, läppglans, glitter eyeliner, ögonskuggor och foundation. Jag köpte två linnen med.  Jag har shoppat mycket.

Nu är jag hemma om några timmar och det första jag ska göra är att smyga in i pojkarnas rum och pussa på dem. Jag har saknat den ömhet och kärlek de ger och det liv de tillför även när det är uppkäftiga mot mig, skriker, bråkar och grälar. Vi har pratats vid över telefon och jag slås varenda gång utav hur vuxen han låter i telefon, min äldste son. ”Hej mamma, hur går det där uppe?” frågade han mig. ”Mamma, jag vill att du ska komma hem nu så jag kan pussa dig och krama dig” och mitt hjärta kniper lite extra då. Jag är kärlekshungrig. I går morse hade han sagt till sin mormor att han ville ha en morgonpuss, sen hade han sagt att han saknar sin mamma. Kära unge, jag saknar dig med. Mer än du anar. Jag saknar mina söner men snart ska jag hem och pussa deras svettiga små pannor där de sover i sina sängar.

Jag piercade lärlingen idag. Hon är en version av missmaddis i norr nu och ska med råge ta över efter mig med töjda snibbar, svart hår, medusa och conche och ehm.. annat. Hon har min välsignelse haha. Nu har hon även lite mer kött på benen om hur det egentligen känns och får erfarenhet om att sköta om det så som vi talar om för alla kunderna. Hon har varit väldigt duktig de sista dagarna och jag känner mig stolt som fan över henne. Det blir en bra sak av henne.

Glöm inte bilddagboken där du kan följa dagarna i Östersund med bilder!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Sarah (i Sandviken) skriver:

  Välkommen hem snäckan!!! Och snö fick du se…..och känna. Och en koslick….*skratt* Blev lite impad över navelen….har aldrig sett ELLER tänkt på upp och ner vänd. Riktigt fränt ju!!!
  Kram *kjerlek*

 2. Andie skriver:

  Jag tror bestämt att ID killen stötte på dig! Men allt som allt så verkar dina dagar i norrland ha varit bra.

 3. Therese Anerland skriver:

  Tror att han raggade lite? *love*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com