Singel med kidz & på tjocken söker..

Vad hände med fin hy, fina naglar och vackert hår när man är gravid? Vad hände med “Åååh som det strålar omkring dig!!”? Gick jag miste om det helt och hållet eller är det numera bara privilegierat kvinnor i senare graviditeten, just innan man ska föda? ÄR DET LÖNT?!  jag kan inte minnas att jag fick så mycket finnar och pormaskar när jag väntade pojkarna. Men minnet kan svikta, i och för sig. Jag har insett att jag inte är ung längre.
Varje morgon hittar jag en ny finne som måste tryckas ut snabbt som fan innan jag går utanför ytterdörren. Små bulor, AKA pormaskar dyker upp hör och där och mitt vackra ansikte som alltid förr varit fritt från finnar och skit, är allt annat än vackert. Mina bröstvårtor är fortfarande i en VÄXA-fas och om jag inte ser upp är de snart stora som clementiner och det kan se aningen osymmetriskt ut med bröst stora som grapefrukter. Jag har redan bytt från 10mm stavar till 12mm men nu känns det som jag snart måste byta igen eller plocka ut dem helt och hållet. Fan vad jag INTE vill göra det sistnämnda. Vet ni hur ONT det gör att pierca och/eller töja bröstvårtorna. Gaah. Jag är inte skapt för smärta.
Och magen, ja den har ett alldeles eget liv. Vissa dagar ser jag ut som om jag vore i femte, sjätte månaden. Andra dagen kan man inte tro jag är gravid alls. Men på morgnarna händer något spännande. Jag är alltid som smalast på morgonen. Och när man ligger där på rygg och tittar ner mot magen har jag alltid sett två höftben på varsin sida och en mage som går ungefär som ett U. Det sjunker ju ner, alltihop, som ni vet. Men de senaste morgnarna är livmodern jättehård och en rund bula är där på magen. Ungefär som om någon stoppat in en honungsmelon i mig när jag sov. Synd att den mjuknar och lägger sig efter en stund. Men det bevisar väl nog att NÅTT finns däri, min graviditet är inte inbillning haha.

Jag känner en tjej som var ensamstående med 4 små barn. 4 dagisbarn. Hon är inte gammal utan fortfarande ung och snygg och för en tid sedan hittade hon en ny man som ville dela sitt liv med henne och ta del av barnens liv och även utöka familjen med fler barn. För mig, i min ensamstående-mamma-värld, låter det som en saga. För jag har ju tänkt lite så, hur blir det i framtiden när man har 3 små barn, blir det svårare att hitta en vettig karl? Och jag tror faktiskt inte det. Jag hade inga problem att få fina erbjudande när jag var ensam med 2, varför skulle det vara svårare med 3?  Jag lekte med tanken att göra en kontaktannons för att se hur det kunde ha gått.

Singel med kidz & på tjocken söker..
Jag är: 30 år, belägen i Skåne med deltidsjobb (piercare) och 2 små barn, väntar den 3:e. Tycker om mysiga hemmakvällar, familjemiddagar, tända ljus och romantik. Spelar gärna gitarr och sjunger en trudelutt och drömmer om en fulländad familj. Är mycket tatuerad och piercad men ganska söt ändå! Har enormt mycket kärlek att erbjuda drömprinsen då han finner sig tillrätta i sin underlägsna ställning med mig.

Du är: Rik, gärna med eget företag. Snygg och relativt ung och openminded. Intelligens, bil och körkort är ett måste! Du drömmer om en egen familj men har prioriterat jobb hittills och lyckan vore fullständig med en ensamstående mamma. Du tycker om att sitta och prata och diskutera saker och blir sällan eller aldrig förbannad eller våldsam. Du är en en-kvinnas-man och fullständigt dedikerad.
Personliga attribut (krav): Sanningsenlig, öppen och rakfram. Allt annat går bort. Kärleksfull och omtänksam och generös och villig att ta pappa-rollen i familjen.

Nu behöver jag bara hitta vart man lägger upp kontaktannonser om man är singel med kidz. Och på tjocken.
Hur ser mina odds ut? Haha.

Men om man nu är för lat för att skriva en egen annons,
kan man ju alltid skicka iväg ett mess till denna killen:
http://utsiktsvagen78.blogspot.com/2008/09/kontaktannons.html
Jag tror bestämt jag ska maila honom, han är ju faktiskt ganska snygg!

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. netscape skriver:

  Ha ha…..jag tror att du säkert får napp! Finns massor av härliga killar där ute som tyvärr själva inte vet om att de söker just en ensamstående med snart 3 ungar. *woohoo*
  Angående bröstvårtorna, så tog jag ut mina stavar helt och hållet. Visst var det bökigt att efter 3 månader få dit dem igen, men skam den som ger sig…eller är det helt enkelt så att jag gillar smärta? *tihi*

 2. unique skriver:

  Tack för rolig läsning. Kanske inte så roande för dig dock. Jag kände faktiskt att jag strålade från vecka 24 till 30. Har aldrig kännt mig så vacker

 3. Lilla jag skriver:

  haha den annonsen han hade ute va rätt bra faktikst.. om den nu e sann ;)
  Men pröva lägga ut in annons å se om någon nappar.. skulle tro att de är många som skulle göra de..
  *rock*

 4. Lina skriver:

  Ehm Ja Maddis ,,jag vet hur ont det gör hahahaha!! Era taskpellar ni va den dagen hihi, men ack så fint det blev:)

  • missmaddis skriver:

   @Lina: Haha förlåt, men vist var det VÄRT det??

   @unique: Jag sa ju det, det är privilegierat de senare veckorna av graviditet!

   @netscape: Skillnaden mellan dig och mig: Jag gillar INTE smärta.

 5. Lisa skriver:

  Har dina piercingar klarat tidigare graviditeter? Mina levde ett eget liv och svullnade upp aternativt hängde som sorgsna tomater. Mertalet fick därför plockas ut. Kanske är det därför som jag numer ser så förbannat svenne ut.

 6. Wousch skriver:

  Miss Maddis. Tro det eller ej, men det finns män som tar sig an en kvinnas barn på det sätt du vill ha det. Det är de som ger villkorslös kärlek. Du nämnde att du känner en som gett sig in i ett förhållande där kvinnan har 4 barn från början? Jag känner också till en sådan familj! Det finns, det kommer att komma till dig en dag och det kommer kännas rätt för dig. Kärleken överlever allt. En som inte kan ta din ärlighet, är inte ärlig i sitt hjärta. Jag hoppas och tänker på dig *harrt*

 7. Therese.A skriver:

  Tror knappast att det är några som helst problem för dig eller någon annan att skaffa sig en bra karl när man har barn.

 8. Jenny skriver:

  Halloj i stugan!

  Hm detta med kontaktanonns ar ju kul och det ar nog inga problem att hitta en nya man.
  Men vill du det? Kommer du att slappa in nagon i ditt liv? Kan du dela med dig av din vardag, kan du se att andra tycker olika och tex vill andra pa nagot i ”ditt” hem.

  Du maste vara beredd pa att andra gor saker pa ett annat satt an vad du gor aven fast det blir samma i slutandan eller att malet ar det samma.

  Jag tror inte du kommer leva ensam resten av ditt liv. Men till dess du ar beredd att slappa lite pa din kontroll, eller vad jag ska kalla de ( ar likadan sjalv och det ar lite av en kamp ibland och ibland vill jag ge upp) sa kommer du vara ensamstaende och nar du kan det ja da kan du oxa ha nagon i ditt BO( eller ett gemensamt bo).

  Du kommer klara dig galant nu fast med upp och nedgangar och de har vi ju alla.
  Lyssna till ditt Hjarta *harrt* .

  Manga varma kramar Jenny Langt-bort-ifran

 9. Chris skriver:

  *woohoo* hur har det gått för dig? satte du in en kontaktannons?

  MvhC

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com