Singstar och sprit = bad combination

Okay tjejer, när ni säger äta tacos, sminka och sjunga singstar och dricka lite gott så trodde jag faktiskt att det var det vi skulle göra. Originalplanen var sminket men det var det som vi gjorde minst utav. Dricka gott trodde jag skulle bli en sidogrej vi skulle göra lite av men råkade bli det vi gjorde mest utav. Så kan det gå när dessa flickorna sätter igång..

DSC02404 (Medium) Cindy och Lasse hämtade upp mig och vi handlade taco tillbehör på ICA innan vi blev avsläppta hos Lotta. Vi började med maten och drack lite gott och sen sminkade jag mig. Det blev inte godkänt så med tvål i ögonen fick jag börja om. Seriöst Lotta – SKAFFA MAKE-UP REMOVER! Den andra sminkningen blev inte heller godkänt. De föreslog att jag skulle sinka mig ljust – Think Happy!! sa flickorna, totalt omedvetna om hur jag ser ut både osminkad och med ljust smink. De blev snart DSC02419 (Medium) varse och nånstans hamnade vi på ruta ett – missmaddis får nog ha mörk make-up. No shit, det kunde jag sagt från början. Vi kom nog inte riktigt överens om sminket men det var mest skitsamma för vi hade så kul med Rosa Pantern, cider, sheridans, öl, orgasm, bailey’s och allt vad det heter. Tjejerna började sjunga och det dröjde inte länge förrän jag också rycktes med i stämningen och började dansa och sjunga.

DSC02423 (Medium)Nånstans under kvällen kom jag på att Cindy och  Lotta planerar att sjunga på mitt bröllop. Jag blev väldigt rörd av självaste tanken men skrämd när jag hörde de sjunga singstar haha. Jag är säker på att de kommer göra bra ifrån sig.
Vi bestämde oss för att dra in till Malmö. Jag visste att Martin befann sig nånstans på Lilla Torg och föreslog att vi gick dit för en gratisdrink och så planerade vi. Jag fick dra lite svart ögonskugga och kajal på tjejerna och vi fixade till frissorna och tog med lite dricka på vägen. Lotta hade en ölburk och jag fyllde en colaflaska med Malibu och mjölk. Massa mumma.  Vi hittade fram till Martin och fick dricka beställd och uppdrucken. Både Cindy och Loytta råkade ut för en slemmig typ på vägen in men jag slapp. Lotta fick ögonkontakt med en kille och bad Martin hämta dit honom, mest för att se DSC02416 (Medium)om Martin skulle göra det och Martin lydde.  Stackars kille som var på väg ut och blev stoppad av Martin som kom efter. Han måste ha blivit vettskrämd. “Du! Följ med här!”. Han satte sig vid vårt bord, förmodligen för rädd för att göra annat. Sen skulle det utbytas telefonnummer och nån fixade en penna från baren. En neongul highlight penna. Perfekt. Så vi skrev nummer som inte syntes sen började vi rita. Jag skrev Lottas nummer på hennes egen arm –utifall hon kommer DSC02409 (Medium) bort? Eller  nått. Jag ritade en ruter, hjärter, klöver, spader och nått annat skit på hennes andra arm och målade alla hennes naglar. Sen fick hon allt tag i pennan och ritade på mig – i ANSIKTET! Och på bröstkorgen. Skitsnyggt. Det var först när vi kom ut som vi märkte hur det lös om oss. Vi såg ut att vara strålade med rabies eller nått. Vi bestämde oss för hemgång ganska tidigt, ja tidigt för att vara oss, och tog farval utanför.

5736_125190078098_718998098_2511210_7040203_nJag tog bussen hem med Martin och CIndy  och Lotta gick ett annat håll. Och där smällde det. På väg till bussen med Martin vek sig benen nästan under mig och den där röda drinken som Martin bjöd oss på sist kickade igång och levde luckan i mig och jag började först skratta som en idiot, åt ingenting och Martin fick nästan bära mig hem. Jag somnade på bussen och Martin väckte mig tre gånger och fick leda mig hem. Jag fick hans tröja på mig och han ick själv i kortärmat för att jag frös 5736_125190173098_718998098_2511225_4811776_noch över axeln på min karl hängde min  handväska som för övrigt klär honom snyggt.
Note to self: Julklapp till Martin – handväska.
Jag envisades med att jag inte var så full utan kan gå själv och när han släppte mig styrde jag kosan rakt in i alla buskar och rabatter och upptäckte att jag inte alls kan gå rakt. Knappt gå alls faktiskt. Men Martin fick hem mig på nått vänster och han fick mig i säng. Han bäddade ner mig, la min mobil på laddning och var en riktigt bra pojkvän. Och jag hade en riktig TOPPEN KVÄLL!!

Så kan det gå när man dricker sprit och sjunger singstar.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Dan Ekensteen skriver:

    Ja Ja Ja ni sjunger som några jävla kråkor era fyllo *tihi*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.