Sista-minuten-morsan

Blir_nog_inga_problem_att_skola_in_henneJag är fan världens sämsta planerare.
Absolut! Utan tvekan! Mest definitivt!
Framförhållning, vad är det – går det att äta?
Laaiti fyllde år i Måndags som ni vet. Jag har “planerat” ett kalas på lördag. Och med planerat, menar jag att jag alltså har tänkt på det. Allt annat kommer som det kommer.. Och IGÅR kom jag på tanken att det kanske – bara kanske, kan vara bra att bjuda in gäster? Jag hittade inte inbjudningskort i affären så jag fick göra egna. Men såklart, fick jag inte igång skrivaren- Så jag fick göra inbjudningskort själv, maila till pappa, som skrev ut dem i morse och lämnade de i trappan. Så jag gick och lämnade Laaiti, gick till mina föräldrars trappuppgång och hämtade inbjudningarna, gick tillbaka till dagis, satte Kälibäli på golvet och klippte kort som jag sen hängde upp på alla barnens fack i kapprummet. Nån gång under denna processen hamnade Kälibäli hos fröken B och fick frukost.

Min gissning – och ja, det är en VILD gissning – är att det med största sannolikhet mest förmodligen inte kommer bli några makabra problem att skola in henne här på denna avdelningen. Eller vad tror ni?

inbjudningskort

Men nu blev i alla fall inbjudningskorten utskickade inför kalas på lördag.
Och jag blir jävligt glad om ens några stycken kan komma med tanke på hur sent dessa inbjudningarna kom ut. Samma jävla visa varenda gång.
Att jag aldrig lär mig!!

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com