Sista rejset!

Torsdag 13 juni, 2019

Kaeli är fit-for-fight. Idag kör vi ett superrace med packning idag. Och tjejen är ’dressed for the occasion’!

(Bilden funkade inte)

Jag tycker det är så coolt med tjejer som har på sig arbetsbyxor. Såvida man har det för rätt tillfälle dvs. Det passar sig inte alltid. Sen är det klart, det passar inte alla tjejer. Men Kaeli bär det väl! Hon passar i allt ju – jag har en enastående dotter!Flickorna packar och har sig. Torsdag idag och lastbilen kommer på lördag. Och vi har insett just hur jävla mycket grejor vi har. Det är sjukt vad man samlar på sig. Vi har bott i denna lägenheten i 5 år.Jag passar på att rensa min garderob. Jag har så mycket kläder som jag aldrig använder. En del av det är helt och snyggt. Likaså barnkläder. Jag vill inte kasta allt, så jag tänker att jag tar med det och går igenom det sen säljer jag av det för en spottstyver. Ser hellre att det kommer till användning. Jag vet att det finns familjer med sämre ekonomi än oss som skulle behöva nya kläder men kanske inte ha råd. Där kommer jag in i bilden! Så det är min plan.Mina yngsta söner fick ett bad imorse. Jag har köpt lite roliga färger på Lidl till just bad som pojkarna tycker är himla roliga. De kostar inte så mycket (runt femton spänn) men funkar väldigt bra! Gratis reklam, Lidl!Vet ni vad man får när man blandar gult, rött och blått? …brunt.

(BILD)

Vet ni, för nån dag sen damp det ner 3 kuvert i lådan, adresserat till Laaiti, Keeron och Kaeli med vardera gratulation i efterskott/förskott och varsin hundralapp.

Ni vet, den gratulationen som min pappa offentligt i en kommentar klargjorde skulle utebli. Antar att de ångrade sig? Skämdes när de såg det i bloggen och förstod själva hur dumt det lät? Vem vet. Jag satte in pengarna på deras konton och påminde de äldste att tacka.

Och hade jag inte nämnt detta i bloggen- dvs något de hade liknat vid ett tillrättarläggande så hade jag utan tvekan fått höra det sen. Och rätt ska vara rätt ju.

FYI – Det har varit strul hos mitt hotell till varför torsdagens inlägg publiceras på fredagen.

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com