Självförsvar?

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om detta. Men öppnar gärna upp för era tankar och åsikter.

Allt är inte alltid Svart/Vitt…Och vi känner inte till historiken.
Vi vet inte om den lille killen skulle ”impa” på tjejerna eller om han brukar mobba den större killen. Eller om det fanns någon annan anledning till påhoppet. Men han hade i alla fall en hejarklack med kamera som filmade attacken som med största sannolikhet inte slutade som de hade trott..

Men den större killen satte stopp. Ganska ordentligt. Jag misstänker att en del kommer tänka sig för nästa gång de hoppar på honom..

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Emma skriver:

  Usch, mår dåligt när jag ser detta. Det e aldrig rätt med våld men den lille förtjänar det som händer, självförsvar! det kändes liksom som att dom bestämt att han skulle gå fram och att de andra skulle filma. Sen att den lille ser jävligt fjantig ut gör hela videon ännu värre. Rätt åt den lille skiten!

  Usch, nä nu kände jag mig hemsk, haha!

 2. Suss skriver:

  nej det är inte OK. Det är aldrig OK att slå någon även om man förstår att det händer….

 3. mimmi skriver:

  Som sagt så vet man inte bakgrunden och våld är aldrig ok. Men den lille killen verkar provocera den stora killen ordentligt så enligt mig får den lille killen vad han förtjänar! Tyvärr leder våld oftast till mer våld!

 4. Tina skriver:

  Och nu var det borttaget…

 5. Andie skriver:

  Nu var klippet borta…

 6. Emelie skriver:

  Har hört att den stora killen blev avstängd från skolan efter att detta hände.. Vet inte om det stämmer men tycker det verkar idiotiskt om bara han blev det. Den lille killen slår honom ju faktiskt på käften vid ett tillfälle..

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com