Sjuk VS arbete

Jag sprang iväg till det där köpcentrat i morse innan jag öppnade och laddade upp inför dagen. 2st redbull, 1 julmust, 2 bananer, 2 latte och en fralla haha. Mina latte är snart slut och frallan blev frukost. Nu borde jag klara mig under dagen.

Min lärling är sjuk i huvudvärk. Hon mådde dåligt redan igår och sa att hon skulle höra av sig i god tid i dag om hon kom eller inte. Halv elva smsade jag henne och det visar sig att hon ska stanna hemma idag så min dag blir ensam. Vilken lyx att kunna stanna hemma när man är sjuk. Undrar hur hon kommer göra när hon tar över min plats sen, där ingen kan hoppa in extra för henne eftersom hon kommer bli ensam piercare på India i Östersund. I vår butik och studio i Malmö jobbar vi sjuka. Otalia gånger har Cindy stått i butiken med ett leende fast hon varit sjuk. En gång hoppade jag in för Robban när vi bägge var sjuka. Jag hade 39 graders feber och fick extra betalt för att jag ställde upp. Vi är bara hemma från jobb när vi är halvdöda, haha.

Mina två första kudner är avklarade och det gick såklart bra. Jag jobbar snabbt vilket innebär att det blir en del dötid för mig. 10 minuter per kund brukar vara överflödigt.

Mer latte.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Emma skriver:

  Latte är bra. Speciellt halv sju på mogronen!! :D

 2. Therese Anerland skriver:

  Att vara hemma när man är sjuk är ju ganska normalt.
  Kan inte vara kul att vara ensam där uppe med mycket dötid. *vetej*

 3. Maria skriver:

  Hm arbetar man som piercer så är det väl kanske en god idé att stanna hemma om man är sjuk ;)

 4. Praktikanten skriver:

  Hm… Heder åt Skåningarna som jobbar at all times… Men å andra sidan så är Jämtlänningarna inte kända för att stanna hemma i onödan heller så… det ordnar sig nog med framtiden…

 5. Praktikanten skriver:

  Hm… Heder åt Skåningarna som jobbar at all times… Men å andra sidan så är Jämtlänningarna inte kända för att stanna hemma i onödan heller så… det ordnar sig nog med framtiden… Lyx eller inte.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.