SJUKSTUGA: ett återkommande faktum. 

Förra veckan (sportlov) hade Kaeli feber i några dagar. Närmre helgen fick Keeron också feber. Sen spydde Kaeli i fredags. Sen mådde hon bra. Sen spydde Phini. Sen mådde han bra. Keeron har fortfarande feber av och till och han är så snorig. Kaeli och Eljena har börjat hosta. Men de mår än så länge tillräckligt bra för att gå till skolan. 

Igår eftermiddag (efter tungbandsklippet) fick Meelo också feber. Först tänkte jag att det kunde vara en reaktion på ingreppet men senare mot kvällen blev han mer och mer hängig. Snuvig. Hostig. Slemmig. Så förkylningen är ett faktum IGEN. Jag har förhöjd temp, lite hostig & snuvig men långt ifrån som barnen. Mange hostar & nyser och snorar lite. 

Så nu får vi hålla koll på Meelo igen. Som sist när han blev sjuk så är det slemmet i luftvägarna som är jobbiga som han inte riktigt kan hosta upp. Blir det värre får vi åka in med honom igen. Jag ringde min BVC sköterska bara för att få mina tankar bekräftade och avboka vaccinationen på torsdag. 
Sjukstugan är ett faktum. Jobbigast när de minsta är sjuka och nu har vi två stycken som är gnälliga, klängiga & sjuka. Magnus och jag turades om natt. Meelo sover ingenstans förutom i famnen så han låg hos mig fram till runt 03 och gnällde och slumrade. Samtidigt hade jag Keeron som ville sova hos mamma och skulle klättra på mig för han ville också ligga hos sin mamma. Sen väckte jag Magnus och bad honom ta över för jag behövde verkligen sova nån timme. Så vi fick runt vardera 3h sömn inatt. 

Jag längtar till vår vanliga vardag. När alla är friska och glada. 

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com