Sjusovare..

I skrivandes stund är klockan 10:45 och min dotter sover fortfarande..!! WTF!? Detta är FÖRSTA gången hon sover så länge. Hon fick ett mål kvällsgröt runt 21 igår och somnade runt 21.30 och jag vaknade av hennes gråt vid 06:15 i morse och gjorde en flaska till henne som hon inte ville ha. Hon gallskrek av okänd anledning och jag gick omkring och vaggade henne. Jag slängde mig i soffan med henne och satte igång musik på min iphone (det brukar lugna henne) och hon somnade i min famn. Jag försökte lägga henne bredvid mig men då vaknade hon och gallskrek så vi började om igen. SADE på iphone, vagga bebis, hon somnade. Jag la henne bredvid, hon vaknade och gallskrek igen och DÅ fattade jag att hon absolut måste ligga på mammas bröst för att vilja sova. Så vi började om igen. Sarah Dawn Finer på iphone, bebis på bröstet, sen somnade hon. Och jag med kort därpå. Laaiti dök upp nån timme senare och klämde in sig mellan mig och ryggstödet på sidan, sen kom Phini och la sig på andra änden av soffan en stund innan de gick in på rummet och lät oss tjejer sova vidare. Jag klev upp vid 10, Kaeli sover fortfarande. Och jag är förvånad och vill egentligen peta på henne.

Julafton var riktigt mysig. Jag hade ett jättegräl med Laaiti på julafton efter att han högg mig i ansiktet med en gaffel och jag blev skogstokig. efter att det lagt sig kunde vi fira vidare och pojkarna blev lyckliga för sina julklappar. YAY ännu en lyckad gåvoafton! Jag blev själv glad för de saker jag fick. Dammsugaren (som ni minns jag fick innan jul av mina föräldrar), en DVD spelare av mina föräldrar, en ljusstake och ett äpple Phini gjort i skolan till mig, ett espressokort med hundra kronor på av Emma, och tre paket kapsyler till min Dolce Gusto av Björn.

Det skulle blivit ett längre inlägg men Kaeli vaknade nu och pojkarna är på mig som fan med jibberish. Antar att jag får leka morsa lite. Typ.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Emma skriver:

  Jag glömde säga att kortet får nyttjas endast i mitt sällskap. ;)

  Och ja, vi fikar för lite.

 2. Dan Ekensteen skriver:

  Det är bara jag som inte får vad jag önskar mig har önskat en Jukebox i minst 25 år nu.

 3. Blog of the Year skriver:

  Hej, din blogg är nu godkänd och går att rösta på i Blog of
  the Year på Facebook!

Lämna en kommentar!