Skitsamma. 7


Idag skiter jag i det. Orkar inte. Vill inte. Har annat viktigare för mig.
Synd om mig. Var, blod, svullnad från olika delar av kroppen – hela jag är en infektion. Trött. Måste dammsuga. Moppa. Tvätta. Diska. Plocka undan. Betala räkningar. Handla. Laga middag. Rasta hund. Bädda sängjäveln och rädda ett barn som blir misshandlat av det andra som jag ska försöka lugna på samma gång som den tredje blir ledsen. Hunden tror vi leker. Bad tajming. Lillungen vägrade dagis idag. Jag vann. Hon är på dagis. Tålamodet tog slut innan klockan fyllt nummer 08.

Ciao.

55.64731513.2023

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Skitsamma.

 • Jonna

  Hjärtat <3 Ibland är det ok att skita i att dammsuga, torka golv, plocka undan, tvätta osv. Det är till och med ok att ge barnen något lätt som scans köttbullar och makaroner eller till och med panpizza till middag. Det är ok att inte orka!
  Du är bäst, glöm inte!
  Kösssss!! :-*

 • Frida

  Du är en människa och människor orkar inte varje dag. Det går iallafall över, kanske redan imorgon? Släng ihop lite pasta och köttbullar eller några rester om ni har det hemma. Det löser sig, ta hand om dig!

 • Kattis

  Men du! Minst hälften på den där listan kan ju skippas. Du MÅSTE inte dammsuga och moppa golvet! Jag hoppas att du sket i det.. för din skull :heart: ordspråket ”hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete” har väl aldrig varit så passande som nu?!

 • patruska

  Ligger naken i sängen, slö kollar lite på tv och dricker en kopp kaffe och tänker att livet.inte är så dumt ändå :-P