Skitsnack. 

Det är ett himla krux det där med min mage. Den senaste veckan eller så har smärtorna i buken eskalerat. Vad det beror på vet jag sällan direkt. Många biverkningar efter min GBP. 

Mina tarmar krampar. Det kan bero på mina sår i tunntarmen som börjar blöda nästan direkt jag missar någon/några magsårstabletter (Esomepazol 40mg). Det kan bero på förstoppning (vilket kan göra så djävulskt ont) men jag tror inte det eftersom jag HAR skött magen både igår och idag, och har dessutom microlaxat utan framgång. Jag vet – mycket info (skitsnack) som ninförnodligrn helst sluppit läsa. Men snicksnack. Sen kan det bero på att tarmarna vrider sig, kläms, fastnar. Kanske nått tarmvred. Man vet inte. 

Men det släpper inte. Och jag har så ont emellanåt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kramperna är inte konstanta (tack & lov!) utan kommer i attacker/intervaller. Intensivt och på snudd till outhärdligt. Emellanåt slår illamående till. Ibland får jag behålla maten, ibland inte. 

Det är dagar som dessa då jag ångrar den förbannade operationen. 

Om det inte lägger sig lär det bli en tripp till akuten. Men det är alltid mitt sista alternativ. Helst på bår i ambulans. 

Mitt i-landsproblem, antar jag.. 

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Anna skriver:

  Ja fy fan såna dagar hatar man att man gjort op. Lider verkligen med dig. Tror inte det är tarmvred hade värken släppt då? Jag tror inte det men kan ju inte vara 100% säker, hoppas du slipper akuten tror vi som gjort op har klippkort där för magsmärtor

 2. Anne skriver:

  Usch, jag får panik över att inte kunna hjälpa dig!
  Vad som helst, så måste du lova att säga till!
  Lider så oerhört med dig! :pill:

 3. Jeanette skriver:

  Vet inte om det är samma men jag har liknande smärtor ibland och jag har kommit på att det kommer när jag tagit mediciner som är för stora. Kan inte heller ta för många tabletter tillsammans för då kommer det inom 30 minuter ungefär och håller på i krympande ca 2 timmar men ibland både kortare och längre pass. Krya på dig!

 4. Kicki skriver:

  För mig låter det precis som näre jag hade gallsten,men det har du väl redan kollat upp om jag minns rätt… / Kram

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com