Skånefitta, kallade hon mig!

Vilken bra dag det blev för mig!
Jag har äntligen fått in alla foton som kom i brevlådan häromdagen och skrivit små rader med en silverpenna. Mina album börjar arta sig..! Jag älskar foto..!!

Jag var hemma hos mina föräldrar en sväng i förmiddags när jag satt med mina album. Jag vet inte varför men det slog mig att jag får mer ro att sitta där än hemma. Kanske för att det var så stökigt hemma hos mig och jag jiddes faktiskt inte städa i värmen och blir stressad och vantrivs som fan när det inte är reda och ordning omkring mig.
Efter det stack jag ner i byn och handlade lite och naturligtvis hade jag turen att min papperspåse, astung & jävlig gick i sönder just utanför ICA. Bara det ena handtaget men jag pallade fan inte gå in på ICA igen.
Jag hämtade paket på posten med bland annat en stegräknare men jag får fan inte igång den och den där "manualen" kan kyssa mig baklänges. Det blir nog inte mycket räknande av om jag inte räknar själv..

Efter att jag hämtat barnen kom min kusin Lizette över och stannade till kvällstimamrna. Pojkarna var naturligtvis överförtjusta. Vi pratade om piercings som hon vill göra och hon busade, gosade och lekte med pojkarna. Jag tror nog fan att hon hjälpte dem mer än vad hon borde, att städa rummet. För jag påbörjade min städning ganska sent. Phini ville dammsuga sitt rum själv och det tänker jag faktiskt uppmuntra honom att göra. Kanhända att det inte blir lika bra som om jag hade gjort det men det är en bra sak att kunna, även för små pojkar. För när han blir lite större så kommer det vara hans egna fulla ansvar, delat med lillebror. Och jag tänker inte gå bakefter och göra om det för det vore alldeles förjävligt, då kan jag likväl säga rakt ut att han inte kan, inte gör det tillräckligt bra och att han inte duger och så ska väl inget barn behöva må, och känna sig värdelös? Så det blir nog bra med den saken.

Suss ringde mig och vi pratade om piercings en stund. Jag sa att jag nyss höll på och skriva ett sms åt henne och hon undrade vad jag skulle skriva. och jag svarade nått om att hon också är en efterhängsen norrlänning haha, varvid hon kallade mig skånefitta elelr nått.. Hahahah! Fan vad jag diggar henne. Helt sanslöst. Det är kvinnor som henne jag vill ha närmare mig och inte på andra sidan riket.
Hon skrattade gott när hon hörde Phini i bakgrunden och inte var beredd på att han också skulle prata skånska..?! HAHA. Det hade ju varit för jävligt om jag ploppat ut en unge som pratar norrländska inte sant..?

När pojkarna började bli trötta och min dammsugning av vardagsrummet drog mot sitt slut vid kvart i tio så somnade pojkarna. Laaiti i den ena tvåsits, Phini bredvid Lizette.

Allt i allt.. en bra dag..! Vill du se bilder från dagen?
Kika på den 1 augusti: Bilddagboken

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Anna skriver:

  Jätte fina bilder och en super söt kusin du har.. *love*

 2. Dizzy skriver:

  Jag kan juh inte se de via mobilen För den sida För stor. :'( ledsen juh. Kram gumman min.

 3. Lizette skriver:

  jag trivs så sinnes bra med er.
  och jag har alltid lika kul när jag är hos er.
  puss på dig, och pussa Laaiti & Phini från mig:)
  ses snart, älskar er *hart* *hart*

 4. Sarah skriver:

  Älskar att du har bdb, får man se ju mer av er :-)

 5. Therese Anerland skriver:

  Jätte fina bilder *kjerlek*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.