ante omnis mea familia

Skogspromenaden!

Vilken heldag vi har haft idag, jag och pojkarna, med Jim och Emma. Vi var där redan vid 11 i förmiddags. Emma stod med förkläde på sig och bakade bullar och  gjorde även en päron/äpple paj. Hon plockade fram en himla massa färger och t-shirts hon hade hemma och lät oss allihop få måla varsin t-shirt. Tro mig, det var lika uppskattat av barnen som det var av mig. Vilka konstverk..! Färgen tar en 12 timmar att torka så slutresultatet får vänta. Vi fikade paj innan vi hoppade in i bilen allihop och körde mot Skrylle för rastning av både hund, barn och 1st missmaddis. Det blev en rejäl runda och nån timme senare satt vi i bilen igen och körde för att titta på vildsvin. Pojkarna tyckte det var spännande och v ar inte lika rädda som sin mamma, som har en sådan enorm respekt för vissa djur, att hon höll sig på ett tryggare avstånd….
När vi kom tillbaka till Jim och Emma slöade vi lite i soffan. Alla utom DURACELL-Laaiti. Han har för mycket energi. Inte ens en skogsrunda biter på honom..

Pojkarna och jag gick till ICA innan vi kom hem och jag tog ett varmt skönt bad. Och vilken underbar dag det har varit.. Det blir aldrig misslyckat att umgås med Emma och det är alltid lite extra guld i kanten när Jim hänger med. Han är jävligt bra med pojkarna med, han gör sig inte till för fem ören och det är därför mina pojkar gillar bland annat Emma och Jim.
Jag minns den gången när en läkare pratade med Laaiti som om han vore efterbliven och hur Laaiti tittade på mig med ett “wtf?!” uttryck i ansiktet. När folk inte vet hur man tar barn. När folk inte fattar att barn är människor med, bara mindre. Inte dumma i huvudet. Så Emma och Jim pratar med pojkarna som vi pratar med varandra och det är så uppenbart att det är så det går till och ungarna gillar det så. Och de älskar manligt sällskap eftersom det är en bristvara i vardagslivet. Jim var kung i barnens ögon idag. Han skulle gå FÖRST. Och barnen bredvid. Och jag unnar mina barn det.. deras lycka gör mig lycka. Och den stunden när de går med Jim och ger mig lugn och ro med.. haha.

Alla bilderna från idag får ni se i morgon <3

Tack för en PERFEKT dag – Jim och Emma.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.