ante omnis mea familia

Skolstart, jag får ångest!

Tänk att tiden går så fort, jag hiner inte med. Det är februari nu och det känns som om jag var hos Alma och firade nyår bara igår. En månad har rusat förbi och jag står här och undrar “what the fuck just happened”?! Jag hann ju inte med någonting!

Idag kom det brev till Phini från kommunen som påminde mig ytterligare om hur tiden bara rusar förbi. Inför hans skolstart. SKOLA!! Min bebis ska börja skolan och jag kan knappt tro det är sant. Var det inte igår jag krystade ut honom, bet av en tand i processen, skrek av lycka och hög som ett höghus på petidin? Vad händer? Ju äldre jag blir, desto  snabbare går tiden och jag hinner inte med..

 

Innan jag vet ordet av är han gift med kidz.
Eller bögdesigner i Florida, vilket som är skitsamma för mig.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Skolstart, jag får ångest!”