ante omnis mea familia

Slippery when wet..!!

Lavalampan som Björn kom upp och lämnade till mig igår kväll blev en hit – Phini tycker det är så häftigt att vi har vår egen raket här hemma. Tänk vad det ska lite till för att roa små barn (och män).

När jag kom till festen igår var ljudet dämpat och alla satt i vardagsrummet – fromma, tysta och nyktra. Min första fråga när jag höll på ta av mig jackan var ”VAR ÄR SPRITEN”. Jag gick in och sa mitt hej till alla samlade och satte mig ner med en plastglas med välkomstbålen som välkomnade mig fler än en gång under kvällen.

Det dröjde inte länge förrän det trillade inte fler människor och konstigt nog var där faktiskt människor som jag INTE träffat förr. Det blev en blandning av allvarliga diskussioner om fördomar och utseende, och somligas bekännelser kom fram att de tycker jag är snygg. Alkohol gör sånt – super tjejer snygga.  Det är ett plus i kanten på fest när man får höra att man är snygg, trots att man egentligen vet att killarna förmodligen bara är kåta.

Kalas
Det blev minimalt med dans, några pussar, kyssar och kramar. En hel del spydiga kommentarer som vanligt. De flesta där känner mig och skrattar bort det och förklarar för dem som inte känner mig att Maddi bara är sån och det tog inte lång tid förrän det blev en rolig chargong.
Jag minns inte vem det var som kom fram och gav mig ett klistermärke med texten ”SLIPPERY WHEN WET” – men tydligen var det någon som tyckte det passade mig. Märket fick en välförtjänt plats mellan tuttarna.

I köket snackade jag med en tjej som jag kände igen men inte kunde placera. Jag tror inte vi känner varandra. Hon berättade vem hennes bror är och honom vet jag mer än väl vem det är, honom har jag festat en del med. Finurligt hur det blir så. Och när man bor i en sådan liten by som jag gör är det garanterat så att de som jag inte känner känner definitivt några av mina andra vänner och vipps så har man hittat något att prata om. Tjejen i fråga (Emma) var en väldigt schysst tjej. Hon var framåt & glad. Jag skrev ner addressen till missmaddis.com och vi bestämde att jag skulle hälsa på henne nästa söndag. I morse såg jag att hon lämnat några rader i min gästbok. Tack =)

Jag blev addad på MSN av en kille som tog bilder, som jag ville ta del utav. En kille som för övrigt följer min blogg. Han skickade 19 bilder varav jag var med på 12. Antingen är jag en linslus eller så tycker han bara att jag är snygg. Eller så skickade han inte alla. Spekulationer. Man ser tydligt vilka bilder jag är som fullast och tröttast på. Bilder is da shit, eller hur.

Maddi Maddi

Full & trött Full & trött

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Slippery when wet..!!”

%d bloggare gillar detta: