ante omnis mea familia

Slutresultat: Vildrufs och BUS!

Vem fan behöver en frissa, jag har en egen sax här hemma.

Håret blev ju faktiskt längre än 1cm, och om jag får säga det själv, blev det faktiskt okay..! Kort och busigt – precis som hela lilla jag. Frissan påminner LITE om frissan jag hade innan dreadsen, min absolut favorit genom tiderna och jag ska försöka få till den senare igen när luggen vuxit ut.

Men tills dess får jag gå omkring såhär..

Ris eller ros?
Och om du inte visste det ännu så ÄR det okay att vara ärlig mot mig, jag kan ta det. Om du tycker jag ser ut som en brunstig tjur så är det alltså okay att säga det rakt ut. Du behöver alltså inte säga att det är snyggt bara för att du tror jag vill höra det, för det vill jag inte. Jag vill höra vad DU tycker, med handen på hjärtat. Spela roll om du tycker det suger, jag vet förmodligen inte var du bor ändå..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

41 tankar om “Slutresultat: Vildrufs och BUS!”