Smallfoot och THWACIIW.

Såg nyss ”Smallfoot” med familjen. Rekommenderar varmt!

Det där med att sitta och kolla film med hela familjen är så underskattat. Utan tvekan nåt av det bästa jag vet. I synnerhet då majoriteten barn i hushållet är mammiga och alla vill sitta hos mig och gosa, pussas och kramas. Bästa som finns!

Igår såg vi ”The house with a clock in its walls” vilket är en film som jag i ärlighetens namn inte hade något intresse för först. Titeln lockade inte och faktiskt inte Jack Black heller. Men Magnus satte på den och jag gav den en chans i förrgår. Insåg ganska snabbt att det var en film som barnen också skulle uppskatta. Jag älskade den så vi såg den kvällen efter igen, med barnen, som också älskade den! Magnus sa att han tycker jag är lik Cate Blanchett som spelar en av huvudpersonerna. Hrm.

Vi har ju en ganska ordentlig projektor som används väldigt flitigt hos oss. Både till film, tv och tv-spel. Så det är lite biokänsla hos oss. Vi bygger ut soffan med fotpallarna, bunkrar upp med kuddar och filtar och plockar fram något gott. Det är mysigaste än nått annat och jag föredrar detta över bio any day.

Film och serier älskar vi. Vi har nog sett det mesta som är värt att se redan men vi tar tacksamt emot tips !

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com