ante omnis mea familia

Sms från Dickhead igen.

Det vore inte mer än rättvist, nu när jag delgett historien om Dickhead och uppdaterat Er med sms jag har fått – att vidare informera om det sms jag nyss fick utav honom igen.
Som  svar på frågan som några av Er ställde: Nej, jag svarade inte tidigare sms.
Då jag fick det bekräftat utav honom själv att han inte bara gett upp vårdnad utan även umgänge och då han vidare inte kontaktat dem sedan maj månad vilket även var sista gången han såg dem, står det klart att det inte finns någon kontakt mellan honom och pojkarna och att han inte ämnar ha någon regelbunden kontakt iheller.

Dickhead 03-dec-07 19:00
Can I come by and drop off Phinis birthday present or, no offence, are you going to throw them out the window. No offence again.

Det är inte lämpligt att komma och gå som man vill i barns liv. Antingen så finns man där eller så finns man inte. Punkt slut. Och nu, när Phini gått vidare och förlikat sig med tanken att pappa inte kommer – tror Dickhead då att jag skulle släppa in honom i deras liv igen och inge de falska förhoppningar? Han är ju inte stabil, varken som människa och definitivt inte som PAPPA. Tror han verkligen att jag skulle utsätta mitt eget kött och blod för det?
Phini duger tydligen inte till vardags (märk: avsa umgängesrätt) – duger han bara en gång om året (några dagar efter hans födelsedag)? Är det så det går till..?
Men varför ringde han inte på Phini’s födelsedag? Hade han inte tid? Var det något annat som var viktigare? Viktigare än sin förstfödda son? Hade han inga pengar på sin mobil? Kunde han inte låna någon annans telefon?
Mata mig ursäkterna och undanflykterna, tro mig när jag säger att jag hört de alla i olika versioner men vet du vad – ingenting spelar någon som helst jävla roll. Det finns ingen ursäkt till att Phini inte fick ett litet grattis av sin egen pappa på sin födelsedag.

När Laaiti fyllde år den 16 maj ringde Dickhead kl 8.00 på morgonen just som vi åt frukost. Jag sa nej, väldigt kort och bestämt och att vi åt frukost och Laaiti kunde inte prata. Jag trodde faktiskt, naiva jag, att han skulle ringa senare på dagen. Men det gjorde han inte. Det var sista gången han ringde för att prata med någon av pojkarna. Nästan 7 månader sedan.

Och nej, jag kommer inte svara på detta smset iheller.

Tack för kommentaren, Lotta. Det var förvisso att gripa efter halmstrå att hoppas på. Men jag lär inte smsa honom, jag lär inte ringa honom. Jag lär ju knappast skriva till honom på friggin internet iheller. Så han lär förbli ovetande om vart han står såvida han inte läser min blogg.

Och ja. Jag hade förmodligen skickat ut hans smutsiga jävla present genom fönstret, precis som jag gjorde med vigselringen, precis som jag gjorde med påskgodiset – rakt i ansiktet på honom. Vad fan vill vi med honom & hans skit till..?

Ut med packet.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Sms från Dickhead igen.”

%d bloggare gillar detta: