Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Ja de puckona slår upp detman söker.. ibland ringer de till oss och frågar..
  Bästa var den jag sa till att min son har nerofibramatos.. och hon bara vad är det? så fick förklara och säga du kan googla på NF1..haha och hon gjorde det..
  Jobbar på akuten.. och vitippar mestpå att de har en lista om patienten svarar ja på en fråga säger de sök akut.. och fördra på ordentligt medditt nageltrång skickar vi ambulas..

 2. S skriver:

  Ja, fast… Är det inte så de bör göra? De är ju inte läkare och har ingen rätt att ställa diagnoser, så fusk är det väl inte? En sjuksköterska/undersköterska bör väl ändå inte försöka sig på att diagnostisera dig eller dina barn? Det vore ju katastrofalt farligt!

 3. jo.. men att folk kommer till akuten för nageltrång..eller jaghar haft ont i ryggen i 14 dagar..men 1177 sa jag skulle komma hit.

  Vad är akut? ryggont som du haft i två veckor?

  • Bara jag skriver:

   Ja och sen e doktorerna på akuten skit duktiga på att lägga in patienter som inte behövs läggas in. Sen läggs dom på andra avdelningar… Vi hade en tant förra veckan som blev inlagd för att hon va trött???!!!!!????!!!!! TRÖTT!!! Denna tant läggs på en onkolog avdelning och tar en plats för en ung tjej som skall få kurativ behandling för sin cancer.. Om folk bara använde akutmottagningen till det den e till för hade det sett lite smått annorlunda ut..

 4. haha, ja vissa doktorer lägger in lite vadsomhelst.. eller återbesök.. i lördagsvarvi tvugna att säga till folk att gå hem..om de vartvugna… hade sjukt mycket..

 5. jo, men de flesta har inte ens försökt..eller självmedicinerat hemma..frågar man om de tagitnågot smärtstillande så svarar de nej..
  Akuten är akut..kan man tycka..

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com