Smsen i min mobil…!

Till och från min mobil skickas dagligen hundratals sms. Och de flesta utav de är så förbannat roliga och mina konversationer med mina vänner är ibland helt sanslösa. Det är inte mycket som slår en likasinnad konstigt sjuk humor. Så jag tänkte introducera missmaddis mobil till bloggen och emellanåt publicera konstiga, knäppa, roliga sms konversationer..

Veronica: alias eightbits. Hon är en helt galen ung tjej. Vi började lära känna varandra via internet och satt vid nått tillfälle på msn i flera timmar. Vi kom på att jag kan vara hennes extra mamma. I dag började vår sms konversation såhär:

Veronica: Loveloooo snygging. Ligga?
Jag: Hahahahahaha
Veronica: What? Skrattar du åt mig? Är jag för ful för dig? Jävla kärring.
Jag: Nej fan, du är skitsnygg! Men ligga…? Vi kom överens om att du skulel vara min dotter. Känns det inte lite sjukt nu? JÄVLA PERVOUNGE!
Veronica: Hahahahahahaha. You love me äniwäj :D thanks god för att någon på min kontaktlista förstår mina jävlerier.
Jag: Haha. Du är fan underbart puckad. Love dig.

Sen gick samtalet över till annat.
Men fan vad jag skrattade högt.
Puckade människa.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Veronica (eightbitsarN^ du vet) skriver:

    Hahahahahaha! Jävlar vad min magkänsla är awesome. Kände det på mig. ”Ameh, kärringen kommer säkert publicera det på bloggen” :D nä, nu måste jag klura på något annat som kan slå det här va. Pöss.

  2. Haha.. Hon är verkligen helt fantastisk!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com