Snart 13 år.

Tänk att jag snart har bloggat aktivt i 13 år. TRETTON! Det är ju hur länge som helst. Så mycket som har hänt dessa tretton åren. Mina äktenskap och mina skilsmässor. Mina graviditeten och förlossningar. Jobben som kom & gick, när jag var på topp, mina 15 minuters berömmelse, mina höga berg och djupa dalar.

Och tänk, att några utav er bloggläsare där ute har följt mig i över 10 år. Skrattat med mig, gråtit med mig. De som lärt känna mig genom mina texter innan de träffat mig och bildat en uppfattning av min person baserat på mitt innersta istället för de ytliga fördomar människor ibland kan få när de bara ser mitt skal prydd av hårda och tuffa tatueringar och piercings.

För det är ju just det. Ett skal. Mitt skydd. Nog för att jag även tycker det är fint.

Jag har många gånger gått igenom kräftans tecken. En del tycker att det börjar bli tjatigt men till min stora fördel är det min blogg och jag betalar för den således tar jag mig rätten att själv bestämma vad som skall här publiceras.

Och jag slutar aldrig att förundras hur mitt stjärnteckens egenskaper kan vara så klockrena. Det är jag, i stort sett varenda stavelse. Sen finns det självklart MER som bakas in i hela underbara JAG.

Stjärntecknet Kräftans egenskaper

Omtänksamma Kräftan sätter familjen och vännerna i främsta rummet. En hemkär och förstående natur som värdesätter långvariga vänskapsband. I relationer och samarbete kan Kräftan vara försynt och försiktig, tassa lite som katten kring het gröt. En reserverad men samtidigt social natur. Kräftan är känslig för omgivningens reaktioner och söker uppskattning och bekräftelse.

Kräftan är en romantiker som tycker om att samla minnen. Uppväxtmiljön och barndomsvänner brukar ha stor betydelse långt upp i åren. En trofast och varmhjärtad person, som är angelägen om att bevara kontakten med släkten, vännerna och sin historia. Kräftan älskar att samla foton och ägodelar som väcker kära minnen.

Vattentecknet Kräftan styrs av Månen. Det gör Kräftan sensitiv och lyhörd. En sökande känslomänniska med hjärtat på rätt ställe. Den som är präglad av detta vattentecken sträcker gärna ut en hjälpande hand. Den stora känsligheten gör att Kräftan är sårbar till sin läggning och tenderar att ta saker personligt. Samtidigt finns en outtömlig värme som Kräftan gärna delar med sig av. Det är viktigt för Kräftan att känna sig behövd och uppmärksammad, att få sympati och uppskattning. Med sin mjuka och förstående läggning får Kräftan många förtroenden och själsfränder. Den som är präglad av detta emotionella tecken söker sig gärna till roller där möjlighet ges att visa omsorg om andra.

En beskyddande läggning är kännetecknande liksom ett stort trygghetsbehov. Kräftan ställer alltid upp för en vän i nöd och behöver få uttrycka sitt rika inre liv. En kreativ ådra hör ofta till bilden. Intuitionen är stark och hemmet är Kräftans bas. En fantasifull och humoristisk känslomänniska, som gärna roar och pysslar om sina närmaste.

Och tänk ändå – att de människor som faktiskt får tillåtelse att uppleva allt detta är FÅ. Det är inte alla som får se denna sidan av mig. Den vill jag dölja väl för att skydda min sargade själ.

Hur har ni, som läst bloggen i några år, uppfattat mig? Som ovan eller tuffare eller både och?

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Linn skriver:

  ”Kräftans egenskaper” stämmer in precis på hur jag uppfattat dig som person genom bloggen. Har bara träffat dig ett par gånger IRL när du jobbade på India. Första gången blev jag osäker och rädd för dig :-)) men det tog inte många gånger innan jag började gilla din uppriktighet! En hård, tuff och otroligt varm person. Helt klart en keeper, om du varit min vän. :blush:

 2. Patruska skriver:

  Jag vet inte hur länge jag följt dig men jag räknar mig i skaran som en av dina trognaste bloggläsare. Jag minns förlossningen med Laaiti, och bilden där W håller upp honom när han precis kommit till denna värld, då hade jag ändå följt dig ett bra tag. Jag minns att jag ville tycka och tänka som du där i början när du började med låsta bloggar (för att inte tala om sexbloggen) för att just få tillgång till dessa. Nu har jag lärt mig att man måste inte tycka och tänka som missmaddis för att få ett ”gillande” jag har många gånger studsat upp mot dig och (vad jag tror lotta kallar ”ja-sägare”?) dvs andra bloggläsare så slickar dig från topp till tå, kanske just för att få detdärande gillandet som jag sökte? hur som helst, vi har växt tillsammans, även om du inte vet om det så har du nog haft en del inverkan på mig! :kissblow:
  Puss på dig mama

  • admin skriver:

   Du har hängt med LÄNGE.
   Patruska är ett av de första smeknamn som dyker upp i mitt huvud när jag tänker på min skara.

   Och jag är SÅ glad att du förstått att jag inte behöver renare röv med massa asskissin. Jag älskar diskussioner och argumentationer och åsikter i mångfald och blir sällan osams med folk för att man tycker annorlunda.

   Se på Lotta som du nämnde. Vi tycker sällan lika men är närmare än de flesta.

 3. Suss skriver:

  Hmm hur jag uppfattar dig…?
  Lite halvsvår fråga… hur uppfattar du mig?

  Jag har ju följt dig i tio år iaf och har en ganska klar bild över dig. Vilket nog beror på att jag följt dig så länge men även att vi träffats IRL och att du följt min blogg även om den inte uppdateras alls lika frekvent som din.

  Vi har liksom båda koll på varandras baksidor och det tror jag ger någon sorts trygghet.
  Jag ser helt klart det där hårda skalet men tar det också för vad det är, ett skal.

  Jag vet var jag har dig och är ganska säker på att du vet var du har mig också? ;)

 4. Frida skriver:

  Jag har följt dig sen 07-08 tror jag. Jag uppfattar dig som en varm person med mycket skinn på näsan, en person som har bra verklighetskoll, ordentlig, bra mamma. En ”redig” tös helt enkelt! Jag älskar din blogg och kommer sluta följa den när du lägger ner den, annars finns det inte en chans att jag slutar läsa! Tyvärr har jag varit en tyst bloggläsare, vilket jag uppenbarligen har lagt ner nu.
  Jag tycker att du verkar vara en helt fantastisk person och
  jag känner verkligen med dig, jag kände glädje när du födde Keali, när du fick Leo etc. Precis som att jag kände ilska när Kealis pappa försvann och alla de gångerna han har tabbat sig. Du är underbar, jag önskar dig all lycka! Kram :heart:

 5. Jessica skriver:

  Tycker det är svårt att beskriva dig. Läst länge , träffat dig en gång. Har blivit mindre aktiv att kommentera för jag upplever det som att det blir alla taggar på en om man skriver något som inte passar. Ofta attackerar inte du en men man riskerar att få halva läsarskaran på sig om man skriver något som inte passar.

  Du har en tuff yta men känns som ganska liten. Du kan ta vara på dig själv och de dina men vill gärna bli omhändertagen. Upplever dig lite som en drömmerska. Känns som du går mer på känsla än förnuft. En god människa som hellre friar än fäller. Lite väl impulsiv kanske.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com