ante omnis mea familia

Snart dags för SVT

Så. Då var denna helgen överstökad och jag bäddar nu för en ny vecka i mitt liv. Mr T körde hem i morse och jag och pojkarna städade undan här hemma innan min underbara soulsister Madde kom hit och tog en kopp thé och pratade. Jag gnuggade hennes mage med en karneol och både mina söner försökte övertala flicka Alicia att komma ut nu. Vi vill ju kramas och pussas. Vi längtar. Maddes BF var den 18/9. Det är förbi och nu går vi lite övertid.

Efter Maddes besök bestämde jag att det var dags för middag och det var en svårlagad måltid att ringa pizzerian och beställa mat. Den levererades snabbare än vad jag trott och pojkarna åt inte så bra som jag trodde de skulle. De var nog mätta efter lunchen fortfarande, är min storsinta gissning.
Jag klädde på mig och la ett lager smink innan jag lämnade  pojkarna hos mormor & morfar innna jag tog bussen hem till Kim & familj i Arlöv där jag fick träffa en del av hennes väninnor över kaffe. Jag fick åtminstone riktigt kaffe och inte hennes jävla nescafé snabbpulver-skit.

För första gången på länge vågade Saga (Kims yngsta dotter) komma fram till mig. Men jag fick vänta på det gyllene tillfället då hon var lite ledsen och ingen annan vuxen var där för att ta henne. Då dög det med tant Maddis. Vem annars, liksom…
Gabriel, hennes son, är alltid lättare att sno pussar från.

I morgon är det dags för mig och Lotta att åka till Malmö och bli tatuerade av dansken. Jag har tur att han kan svenska, annars vore det kört för min del. Ibland är det nästan pinsamt när man på bred skånska talar om att danska språket är för mig obegripligt. Särskilt som min farfar var dansk och dess röd/vita blod rinner genom mina ådror. Men så är det, Tyska och danska är två av de fulaste språk jag nånsin hört och vill inte ens lära mig det. I morgon ska vi börja på min arm och Lotta ska fixa till en taggtråd hon har. Får se hur mycket som hinner göras på min arm.

Och vet ni vad förresten. I Lördags när vi satt och slötittade på TV såg jag på SVT att det var seriestart på programmet BYSS. Så naturligtvis var jag tvungen att dels kolla hemsidan och dels kolla första avsnittet. Oh holy crap. vad är det för program jag gav mig in i…  Men rätt ska vara rätt. Jag lovade (troir jag) att tala om för er när dte började närma sig och nu är det nog så att inom någon vecka kommer avsnittet säöndas, där jag är med och jag har en känsla av att det inte är hej hå jätte kul längre.. Jag börjar bli lite nervös.. Och de kommer lägga upp avsnitten på nätet att kunna beskådas ett tag efter sändning. Jippi…. Och där har jag sagt det SISTA av detta. Nej jag kommer inte påminna er. NÄVER IN MAJ LAJF!

 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Snart dags för SVT”