Snart kommer det

Det kommer snart ett långt inlägg. Men det är jobbigt att skriva det.
80% av mina dagar spenderas med våldsamma smärtor, liggandes och försök att smärtstilla.
Övrig tid ska allt annat fixas med hem & barn så jag skriver lite anteckningar när jag har både tid och möjlighet men framförallt någorlunda smärtstillad.

Men det kommer ett kaffeinlägg tids nog. Ha tålamod.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Johanna B skriver:

  Men va fan? Får du ingen hjälp????? :(

 2. Linda skriver:

  Du lever iallafall. Jag var nog lite orolig för att du skulle ligga inlagd med en massa bekymmer. Nu vet jag iof inte vad skillnaden är att ligga hemma med massa bekymmer. Får mig en liten realitycheck ibland när jag läser din blogg, och slutar abrupt gnälla över småsaker. Vad säger dina läkare?

 3. Millan skriver:

  Även om jag gärna vill läsa om hur det är med dig, vad som händer, vad expertisen säger etc, så får du inte lägga sten på bördan genom att tro att du måste skynda dig och skriva nån redogörelse snabbt här.

  Ta det lugnt och kurera dig! Vi vet ju att du har stöttning på hemmaplan och fyller på både energi- och kärleksdepåerna. Det är det viktigaste just nu.
  Stor kram!

 4. Jessica skriver:

  Har riktigt dåligt tålamod!!
  Hoppas du mår något bättre

 5. Kicki skriver:

  Fyyyy Faaaan!!!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com