Snart kommer min älskling hem!!

Om ca en halvtimme kommer Phini hem och jag LÄNGTAR efter honom. Han åkte i går morse och jag saknar honom som fan. Förmodligen för att det känns som om jag har släppt honom vind-för-våg. Till främlingar, att åka till Snogeholmssjön för läger. Jag vet inte vad/om han ätit, jag vet inte om/var han sovit, jag vet inte vad han gjort, om han har haft skoj, om det gått bra. Ångestladdat – jag är en sån hönsmamma.

Idag gick jag och Laaiti till dagis med min mamma och Kaeli och lämnade 4 kladdkakor dekorerade med grädde och jordgubbar. Fröknarna verkade uppskatta det och jag undrar om de gick att äta – om de blev misslyckade eller om det blev succé. Vi kramades men vi ses ju till hösten.

I morgon fyller jag år och ska till Tosselilla med mina söner. Det ska bli sjukt roligt och jag ser verkligen fram emot det. Nu återstår frågan – vad ska vi ha med att äta? Det lutar åt att ta med hamburgare och grilla med Malin & Henke som jag övertalat att hänga på med sin son Casper.

Nu ska jag kolla om posten kommit.. jag väntar på armband jag köpt till pojkarna med mitt telefonnummer. (Träkulor). Hoppades få de innan Tosselilla.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Sarah skriver:

    Hoppas vädergudarna ändrar mål det ska ju bli regn i morgon :(

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com