Snart ska jag misshandla tvättmaskinen

Lördag eftermiddag. Jag har ju lovat killarna länge att det skulle julbakas och även om jag känner mig krass fortfarande så höll jag mitt ord. I alla fall delvis. Vi bakade lussekatter idag och de blev lyckade. Jag smsade mamma och föreslog att de bjuder på kaffe och jag tar med fika men det de inte visste var att det egentligen var en liten muta för jag hade en baktanke – vila. Så vi kom dit och jag slängde mig på deras soffa och slumrade lite. Fortfarande utmattad. Jag ska köpa koffeintabletter och se om det får mig lite piggare så att jag för en gångs skull orkar med en hel dag. Det vore något, det.

Idag har jag ringt pizzerian och beställt hemkörning. Det förtjänar jag – att slippa laga middag idag. Det har jag själv bestämt. Barnen klagar i alla fall inte..

Och tvättmaskinen har fått snedtändning eller tillfälligt nervsammanbrott. Den strejkar lite sådär när den känner för det. Det började igår. En och samma maskin har nu legat i sedan igår förmiddags och den är inte klar ännu. Varför? För att den STÄNGER AV SIG SJÄLV! Nu kan ju inte jag mycket om proppar och sånt som ni kanske minns, men jag kollade i proppskåpet och bytte propparna till tvättmaskinen (i-fall-om-att) och tänkte att det borde göra susen. För det var inte “On/Off” knappen som hade stängts av, det var strömmen till maskinen. Först “skyllde” jag på ungarna men när den stängdes av sent på kvällen igen när alla kidsen sov (OCH jag hade bytt propp) så kunde jag ju inte skylla på barnen i alla fall. Jag vetefan vad det är med den. Jag är varken rörmokare eller elektriker! Den har stängts av ett tiotal gånger. Jag sätter igång den igen och den fungerar så länge jag står och tittar på den men stänger av sig så fort jag vänder ryggen till. Varför?! Vad är det som händer här?! Om inte den tvättmaskinen lägger manken till kommer jag misshandla den grovt.

I alla fall.. nu kommer snart våra pizzor. Och sen ska vi ladda inför Smurfarna som vi ska se ikväll.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Patruska skriver:

    jag har ju fått för mig att allt som händer kring dig är av det övernaturliga slaget så nu är det så med elen också, mest så du vet

  2. hecate skriver:

    Våran maskin stänger av sig självt, om det fastnat något i den. Öppna luckan till vattelåset, lys med något..och se om något sitter fast däruppe. Vi hade samma problem för ett tag sen, och då var det en bit av en dragkedja som fastnat..och inte kommit hela vägen ner så att säga. Då indikerar det som att maskinen är full med vatten typ, och stänger av sig självt.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com