Söndagsstek och film

En lugn Söndag har det varit för mig och pojkarna. Jag började med att kasta de växter som är bortom all räddning efter min försummelse. De andra har jag planterat om efter att jag bett mamma komma his med blomjord i förmiddags. Nu är det sparsamt med växter hemma hos oss.
Jag tog dammsugning av tre rum igår och lite småstäd av toan och idag fick jag ta resten. Jag dammsög de andra rummen och städade klart toan och moppade golven. Det tog mig en helg att städa, med många pauser. Men det känns skönt att få det gjort. Nu är det bara tvätten kvar, som ska hängas upp.

Pappa ringde mig häromkvällen och bjöd på söndagsmiddag med film. Så det var planen idag. Jag bakade en äpplekaka som jag tog med, som vi fikade till filmen: Arthur och Maltazard, Filmen var okej, inte lika bra som ettan och med ett riktigt kasst slut.
Söndagssteken däremot: var fenomenal, som alltid.

Nu ska jag sätta mig i soffan en stund med pojkarna innan de ska nattas.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. mimmi skriver:

    Har du läst Milleniumböckerna? Vill du har filmerna också? De har kommit ut alla tre nu! Kan ju vara mysigt att ha när du VILAR!

    *harrt*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com