Sånna där tjejgrejor!?

Nu är det måndag igen och tiden har flugit förbi alldeles för fort för att jag egentligen ska ha hunnit uppfatta vad jag gjort eller sagt. Måndag och en ny vecka.
I helgen tog jag det lugnt. Jag har bakat banankaka som vi fikade med Lotta och käkade pizza med henne med. Jag har varit ute på kvällspromenad med barnen och Martin och rensade faktiskt ut en av mina garderober. Av en dubbelgarderob och en smal enkel fyllde jag två svarta sopsäckar med kläder som ska kastas. Gamla kläder från flera år tillbaka och kläder som jag aldrig har använt. Jag hade sålt dem om jag hade haft högre tankar om dem men usch.. jag skäms att ens tänka tanken. Nu är det fint i den ena garderoben i alla fall och jag har en kvar. Jag orkade inte ta mig an den, haha.

Idag ska jag hem till Emma en sväng och plugga teori, innan jobb. I morgon har jag tagit ledig från jobb eftersom jag ska till KK på mikoskopisk undersökning. Jag väntar fortfarande på min mens som brukar vara anledningen till att jag måste avboka. Förmodligen kommer min anledning idag. Men jag vet inte. Jag är inte så duktig som alla andra kvinnor på att räkna ut när man ska ha mens. Kanske för att min mens alltid var oregelbunden när jag var yngre och de senaste 4 åren eller så, har jag käkat Cerazette och inte haft mens alls. När jag blev gravid med Phini visste jag inget förrän jag var i 4:e månaden, om jag inte minns fel. Men ni kan få hjälpa mig, ni kvinnor som kan det här med mens.. Om jag fick min mens den 24 juli, och sen den 21 augusti och haft normala mensperioder om några dagar, när ska jag ha mens igen då? Jag har fått för mig att man ska räkna antalet dagar emellan första dagen och första dagen och antalet dagar däremellan sa man räkna till nästa, give or take. Men jag vetefan längre. Det där med mens och alla sånna tjejgrejor, well..

Nu ska jag ta itu med dagen. Fan vad jag fryser.

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Therese skriver:

  Räknar man enbart på datumen borde den väl ha kommit ifredags?

 2. Mia skriver:

  Jag e inte helt 100 men jag tror det e ca 27dagare mellan gångerna..

  Eftersom jag inte har sagt något innan så måste jag ju säga GRATTIS till giftermålet!
  Ha en bra dag!

 3. Viola skriver:

  Hej Maddi. Räkna dagarna från första mensdagen till första mensdagen i nästa mensperiod. Det varierar från person till person hur många dagar det är. Jag brukar heller inte ha stenkoll, mer än att jag blir väldigt sugen på choklad precis innan :D

 4. Andie skriver:

  Det där med uträkning av mensen har jag ingen aning om då min är oregelbunden så att det bara skriker om det.

  Men det var inte det jag tänkte kommentera utan det var din klädutrensning. Varför skänker du inte bort kläderna till Röda korset eller myrorna?

 5. Bina skriver:

  Beräkningen på den menscirkeln där 24 juli-21 aug så har du 28 dagar vilket dom flesta har. Då skulle du ha haft den i fredags den 18:e. Men för att vara säker så kolla din kalender om du skrev upp när du hade den i juni, fick du mensen den 26:e juni så är den nog lite försenad nu… Och ja, man räknar från första till första.

 6. Ztina skriver:

  Hej Maddis!

  Har tidigare kunnat läsa dina låsta inlägg, men det går inte nu.
  Har du ändrat lösen??

  Mvh Ztina

 7. Foxy skriver:

  Hej Maddis…
  Hänger på Ztinas inlägg… har du bytt lösen?
  Det lösen jag har funkade inte =(

 8. TuffLoysan skriver:

  Hänger på dom två ovanstående jag med.. lösen funkar inte. Kanske du har bytt å inte vill dela med dig till alla längre..
  Men om man fortfarande får tillgång att läsa så blir jag så klart jätteglad =)

 9. saija skriver:

  Jag kommer inte heller in…

 10. Hanna skriver:

  Men jag med, har tidigare kunnat läsa men nu kommer jga inte in! Vill gärna fortsätta följa ALLT! =)

 11. Therese.A skriver:

  Det brukar vara 28 dagar mellan mens perioderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com