So far, so good..

Vi hade planerat ca 45 minuter. Jag mötte upp Jenny 9:45 och vi skulle promenera till 10:30. Vi började gå och pratade om allt mellan himmel och jord. Det finns alltid något att prata om. Och under tiden vi gick slog det mig hur mycket grönt det egentligen finns i min lilla by. Vi gick förbi en stor fotbollsplan vid ett stall och jag passade på att mata några hästar. Vi gick vidare och passerade skolor, dagis och fler fotbollsplatser. Vad fan ska vi med så många fotbollsplatser till?
Våra planerade 45 minuter blev 65 minuter och det kändes, när jag var hemkommen att jag gjort någonting som jag inte brukar göra.
På väg hem gick vi in om ICA för att jag skulle hämta ett paket från ”Anna L”. Det visade sig att någon på mitt ICA inte kan läsa för det stod ”Emma L”.
Det stora gröna vadderade kuvertet var från Emma – (mittlivsomjag.com)! Ett vackert kort med vackra ord och en théburk fylld med hennes favorit gröna thé ”kustfägring” som hon rekommenderade mig. Burken var just precis min stil – hög, rund, svart med vita goshobas! I paktet fanns även en hög svart mugg med goshoba och en thésil..! Kan det bli mer perfekt än denna grunden för min nya hälsosamma vana? Bilder kommer när batterierna till min kamer är färdigladdade. TACK EMMA! Jag blir alldeles bortskämd av gåvor..! Du är underbar Emma, tack igen.

När jag kom hem bestämde jag mig för att cykla. Jag satte mig på cykeln och satte igång Oprah på TV3. Det pratades om skilsmässobarn och naturligtvis fastnade jag för det och cyklingen gick bra. Jag satt 15 minuter och pedalade. Det gick mycket lättare idag och jag tror att promenaden värmde upp mig och jag hade redan fått upp ett litet ”flås”.
Jag var törstig som fan och bestämde mig för att ha en sportflaska med dricka vid sidan om mig och det enda jag hittade var Phini’s spindelmannen-flaska. Den dög bra. Får inte glömma att sätta undan den annars flippar ungen på mig om jag lånat hans flaska. Iiih, hemska tanke.

Jag satte mig ner för att äta lite frukost (en tallrik yoghurt och två knäckebröd) och Babyface intog scenen hos Oprah. Det snackades om hans skilsmässa och deras två gemensamma söner. Sen skulle fanskapet sjunga. Jag är ingen fan av Babyface annars men var tvungen att höra låten eftersom det tydligen var en sång han skrivit till sina söner efter skilsmässan – ”I’m not going nowhere”.
Kan det bli mer smörigt än så? Kan JAG bli mer mesig än så, där jag satt med tårar i ögonen och tänkte på mina egna två söner och undrade tyst för mig själv varför inte de har en pappa som säger så till dem. Vilken orättvis jävla värld. Vilken jävla mes jag är..

Nej, nu ska jag ta ett bad. Hämtar barnen sen och funderar på att ta de på antingen en långpromenad eller cykeltur. Kanske ner till hästarna..?

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Jessica skriver:

  Fan vad du e duktig *cheer*

 2. Nelin skriver:

  Heja dig! Måste fråga, vad är goshobas? Tjingeling *yay*

 3. missmaddis skriver:

  @Nelin: Goshoba = Döskalle. Min son kunde inte säga döskalle när han var mindre och sa istället goshoba. Fråga mig inte hur han fick det till det haha.

 4. Sandra skriver:

  Va underbart att bli överraskad med en liten present *cheer*

 5. Anna skriver:

  Roligt när man får saker som man inte vet att man ska få… *haha* Du är så duktig med din tränande och ätande.. :P Tycker dt låter som en toppen ide att dra ner till hästarna med killarna.. Alla barn gillar ju djur… B)

 6. Hanna skriver:

  Duktigt!!

  Och jag håller med om att hästarna låter som en bra ide :D Brukar barn uppskatta ^^

 7. Sarah skriver:

  Så gullig hon är. *blomma*

  Och så duktiga du och Jenny varit.

 8. MittLivSomJag skriver:

  Glad att du gillade presenten!

  Te skall drickas i STORA koppar och lös-te skall du absolut inte ha kvar i påsen(smma gäller det smakratta kaffet du fått) utan i BURK eftersom att papperpåsarna drar åt sig en massa smak och gör produkterna dåliga i förvägs.. det vill vi ju inte? :D Så givetvis skulle du ha en teburk med Goshoba på!!! *love*

  Vassego! :D

 9. alma skriver:

  Hahaha! Fy fanken vad coolt! skrev just ett blogginlägg o sen hamnade jag här – samma rubrik *clap*

 10. Emma skriver:

  :P Du är himla duktig. Kustfägring har jag hört talas om, det sägs vara väldigt poppis! Nu är jag på jobbet och ska lyckas hålla mig motiverad… ;)

 11. MaddeMad skriver:

  *clap* Du är duktig gumman! Keep up the good work *clap*

  Babyface e en kult inom RnB!!!!!!
  Precis som Bob Marley e för Reagge och Elvis Prestley för Rock´n roll och Carola för Schlager osv,,,,

  Visst e d lugn musik han sjunger men d e ju brett inom RnB. Han har gjort mååånga bra låtar! *rock*

  Puss puss

 12. Therese Anerland skriver:

  Det går ju bra ju. *yay* *yay*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com