ante omnis mea familia

Som en knarkare föll jag

Det är ungefär som när man faller för grupptrycket – alla andra gör det. Ungefär som de flesta knarkare börjar. Man ser sina vänner röka marijuana. De behöver nödvändigtvis inte stoppa jointen i munnen på dig för att du ska falla för frestelsen. Det finns överallt, hela rummet fylls av en nyfikenhet och en längtan som växer till ett begär. Alla gör det.. man kan ju inte vara den enda som inte..
Sen leder en sak till en annan. Man vill testa något annat, något mer. Man gör mer och mer, sen är man fast och önskar att det ruset aldrig tar slut.

Så var det för mig nu. Jag föll för frestelsen. Jag kunde inte stoppa mig själv.

Blir du nyfiken nu? Svaret kommer om någon dag. Håll ut.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 tankar om “Som en knarkare föll jag”

%d bloggare gillar detta: