Som sänt från himmelen

Pojkarna drev mig nästan till vanvett idag. Phini har börjat trotsa mer och mer och testa gränser vilket är någonting jag mer förväntar mig av Laaiti. När jag försöker vara pedagogisk och sitta ner och förklara saker och ting för honom så hånflinar ungen. Grr…!
Jag blev irriterad och nästan förbannad när timmen började bli sen efter en hel eftermiddags trotsande, bråkande och skrik men det mesta av min frustration la sig när jag tog några foton på pojkarna i soffan och jag såg hur solens strålar lyste över mina barn som om de vore nedsända änglar.. Se själv.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630>

<KENOX S630 / Samsung S630><KENOX S630 / Samsung S630>När barnen lagt sig och jag hängt upp tvätten satte jag mig på min alldeles speciella plats med mitt egna lilla brinnande ljus och mina speciella kort och märkte att vi fått en ny inneboende hemma hos oss. En liten spindel med en lurvig bakdel. Jag försökte fånga henne för att släppa ut henne genom köksfönstret men hon slant undan och sprang iväg.

Just ikväll kändes inte som en spindelmördarkväll så jag lät henne undkomma min brutalitet.

Du gillar kanske också...

20 svar

 1. Sandra skriver:

  Dina barn är bedårande *hart*

 2. Mie skriver:

  konstigt att så söta barn kan vara så djävulskt jobbiga ibland :P

 3. fantasymoon skriver:

  Ja jag ser på min lille pojke hur han imiterar sin stora bror. Jag tror att hånflinet kommer av att han tänker att han gör sin storebror stolt.
  såg liknande hos mina idag.. Min större sitter och säger hotfulla saker och slår mot oss. Bakom honom sitter den mindre och imiterar hans rörelser och hans ansikte skiner upp som den största solen.. Nu är ju dina äldre och han är en smula mer medveten om va dhan imiterar än vad min lille vet.. men ändå.. jag tror hånflinet inte är tänkt för dig.

  Ja.. vi har släppt några spindlar idag med.. de verkar vakna nu. :)

 4. Emma skriver:

  Ja vad kan man säga…. De är undeerbara! *love*
  Lycka till idag – jag sover fram till eftermiddagen någon gång men känner du för att skvallra sen är det bara att dyka upp.- ;)

 5. Louise skriver:

  Härliga foton på pojkarna! *yay*
  Och spindeln der inte så skräckinjagande ut. Hon ville säkert inget ont, så det var bra att hon fick stanna :)

 6. wildhjertat skriver:

  *clap* hej, har inte varit här å ett tag…vad fint det har blivit, och ja, vilka söta kids!

 7. Ninna skriver:

  ja ibland kan dom vara totalt omöjliga, min dotter är med inne i en djävulsk trotsperiod och driver mig till vanvett och det där hånflinet *devil* ,vad gör man, biter ihop och låtsas som det regnar? *vetej* *kjerlek*

 8. Morrica skriver:

  När man blir gammal blir man vis, säger di som förstår sig på saker och ting. Jag har inte hunnit dit än, tydligen, men ett och annat har jag lärt mig under resans gång, till exempel att det här med att förklara pedagogiskt för en trotsande unge är ungefär lika effektivt som att försöka släcka en eldsvåda med bensin. Det blir bara värre. Jag skulle råda dig att säga NEJ, hålla din gräns stenhårt utan förklaringar, utan argumentation, utan att lyssna på hans argument. Inte just då, utan senare, när trotsattacken är över. Då går det att förklara pedagogiskt, för då lyssnar de och förstår rent utav. Lycka till!

 9. MittLivSomJag skriver:

  Fy.. jag som önskar i mitt hjärta att trotset skall vara borta för alltid nä den här perioden är över… *note*

 10. TuffLoysan skriver:

  Riktigt söta pojkar.. men spindeln kunde man gott vara utan. Spindlar är det absolut värsta jag vet. Huvva..

 11. Jessica skriver:

  Det e bra, vi vill inte ha regn

 12. Hanna skriver:

  Så fin dem är.

 13. Tale skriver:

  Glad to hear that more than me have ”Blenda-washed little devils” *devil*
  But did you really go to sleep with a spider crawling around? *haha* UUÆÆÆH! You are nuts! I’d never fallen asleep. Those eightlegged things are the very best reason to always make sure that you either have a cat or a man in your life…or both *blush*

 14. Therese Anerland skriver:

  Ja dom ser verkligen ut som änglar *kjerlek*
  Usch! Spindlar är det värsta jag vet. Hade jag sett den så hade jag skrikit högt *blush*
  Ryser av bara tanken..

 15. Anna skriver:

  Ja shit va fina bilder på barnen. Men på något konstigt sätt så blir barn alltid bra på kort.. Och den där spindeln va riktigt äcklig..Jag hade nog svimat om jag hade sett den.. B)

 16. Caroline skriver:

  Jätte fina bilder på pojkarna…men blääärk vilken äcklig spindel!!

 17. Sarah skriver:

  Gullig spindel :-)
  Bra du inte dödade den, för man ska inte
  döda något som inte kan göra en illa *så d så*
  Är själv ingen större favorit av krypen,
  men dottern älskar alla småkryp, så nu
  har jag slutat trampa på djuren för skojs skull.

  Fina bilder på dina änglar *devil*

  *hej*

 18. Sarah skriver:

  Föresten, hur har det gått idag??
  Väntar ivrigt på en uppdatering..
  (fast du får säkert inte berätta något..)

 19. Dizzy skriver:

  Dina pojkar är änglar eller fall kommer blir det. Men det blev jätte bra bilder. Kram

 20. MaddeMad skriver:

  Usch vilken spindel Jag hade…*whap*

  Jag vet hur eneverande barn kan vara..
  Se det poitivt iaf, de är normala barn *tihi* med normala gränser!

  *hart*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com