ante omnis mea familia

Somliga straffar gud med detsamma

Synden straffar sig själv. Somliga straffar gud med detsamma. Skrattar bäst som skrattar sist. Ordspråken är många och jag sitter här och förbannar mig själv och min egen vassa tunga.

För några dagar sen var pappa här och jag nämnde att in dator tar väldigt lång tid på sig att boota. Och sen nämnde jag att den inte hade hittat min ena hårddisk – den stora av mina diskar. Den med bland annat alla foton på. Så i söndags när jag var hos ina föräldrar och skulle hämta hem mina söner sa pappa att han skulle följa med oss hem och fixa till min dator, installera program och så. Jag var snabb med att inflika att det är ingen brådska med sånt, datorn funkar ju.. Och han började predika om datorunderhåll, antispyware och antivirus och brandväggar och all som rör säkerhet. Men med datorer kör jag samma race som med allt annat – utan skyddslina.
Come on, lets add some EXCITEMENT to life!!
Knulla utan gummi och kör windows utan brandvägg!! YEAH!
Uh, eller inte. Fan i helvete. Min dator hittar inte min hårddisk med alla foton.. foton på barnen hela detta och förra året och inte ens en tiondel har jag fått utskrivet och in i album.

Jag och min stora käft.. Och med det sagt..
Synden straffar sig själv.
Somliga straffar gud med detsamma.
Skrattar bäst som skrattar sist.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Somliga straffar gud med detsamma”

%d bloggare gillar detta: