SommarRock 2008 12


Mötet jag var på igår med Lotta var i Svedala. Lotta fixade in mig där och jag ska jobba med henne på Sommar Rocken i Svedala och gå i langningsgruppen. När Lottas chef frågade henne om hon kände någon som kunde hoppa in tänkte hon direkt på mig efter att jag sagt åt henne att jag var intresserad. Jag tycker det låter som en kanongrej att göra och jag tror det kan passa mig som handen i handsken och jobbet i sig påminner om det jag bloggar om förr, att gå nattvandrare och hålla koll på ungdomarna.
Lotta var lite osäker på huruvida de hade accepterat mig där med piericngs men framför allt tatueringen i pannan så det final test var på mötet när man fick träffa de som tog de slutliga besluten men det verkade itne vara några problem.
Det var en underbar lättsam stämning där och det gick inte att känna sig varken utanför eller svårtsmält. Och tatueringen verkade vara något som störde.

Lotta hade bett mig dämpa mig lite (kläder, smink & hår) vilket för mig var ganska självklart. Så jag dämpade sminket och kammade ner frissan och drog på mig svenssonkläder – och tänk, Lotta tyckte genast att jag blev söt. Det var som fan. Hon har massa problem med mitt hår & smink och fnittrade förtjust i lördags när hon hämtade mig på Södervärn, om hur olika vi egentligen är. Där satt hon, blond med linne och sockersöt och där hoppade jag av bussen med spretigt svart knullrufs och svarta ögon. Hah.. lika barn leka bäst – fuck that.

Jag ser fram emot sommarrocken med Lotta och även att få lära känna nya människor. Och om inget annat får man fripass att se massa kändisar uppträda. Du kommer väl dit..?

10-11-12 juli 2008 – Friluftsbadet, Svedala

Magnus Uggla     Sahara Hotnights     Mustasch
Timo Räisänen     Ola     Amanda Jenssen     Lillasyster
Moto Boy     Calaisa     Joddla med Siv     Crashdiet     Perikles
Hasse Andersson     Doris & Knäckebröderna     Hellsongs
Småstjärnorna    Rubachica Band    K.R.A.M.    Spootlajtz    Bulldoggs
The Sonnets    Famous Grace    Good Times Bad Times    Ajrån Mejden
No Sugar Added    Aggband    Skai    NooName    Precious    Solity
med flera…


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “SommarRock 2008